Skip to content

Teambuilding handler om "at udrette sammen"

Vores tilgang til teambuilding

Vores tilgang til teambuilding er helt grundlæggende "at udrette sammen". Det er hele essensen af vores arrangementer, at vi skaber rammerne for, at I som et team i fællesskab samarbejder om og lykkedes med at løse en række udfordringer, som på kort sigt giver en rigtig sjov og god dag og som på lang sigt medvirker til, at medarbejderne samlet yder deres bedste ved at skabe et fælles fundament - eller referenceramme.

Vores teambuilding bringer mennesker sammen

For arrangementet giver efterfølgende helt automatisk en indbyrdes snak om det gennemgåede forløb; og netop dét er et af de vigtigste elementer:

Nemlig at fællesskabet tilføres gode, sjove og positive oplevelser, alle kan tale med på.

Og det ved vi, at vi gør med de fælles udfordringer, der løses ledsaget af grin og højt humør pakket ind i en konkurrence, der giver teambuildingen et lille ekstra "pift".

Det styrker holdfølelsen, hvilket igen giver grundlag for, at personalet selv automatisk bidrager til større trivsel og arbejdsglæde, fordi der åbnes op for at rose og anerkende hinanden.

Aktivitetsdag

Her er lysten til at lege omdrejningspunktet for arrangementet, hvor aktiviteterne har fokus på samarbejde og kommunikation krydret med et stærkt element af kreativitet, praktisk sans, koordination, logik og teamspirit, som tilsammen er de hemmelige ingredienser, der gør opgaverne sjove, lærerige og udfordrende.

Læs mere

Workshop

Her er jeres lyst til at lege koblet op mod ønsket om et skærpet øje for de faglige indsatser i aktiviteterne og workshoppen er derfor den perfekte blanding af sjov og legende teambuilding, og fokuseret og målrettet teambuilding.

Ved at samle det bedste fra begge verdener, vil I ud over at have det sjovt, også arbejde med en eller flere målsætninger.

Læs mere

Shopping Cart

Announce discount codes, free shipping etc