Skip to content

Indendørs teambuilding har unægtelig den fordel, at arrangementet ikke er afhængig af vejret.

Indendørs teambuilding

Indendørs teambuilding har unægtelig den fordel, at arrangementet ikke er afhængig af vejret.

Det er selvfølgeligt dejligt at være i naturen, men hvis behovet for teambuilding nu netop er til stede i den ikke-udendørs-venlige-årstid, skal vejret jo ikke diktere om I vælger et arrangement eller udskyder det til senere - for I skal selvfølgelig have jeres teambuilding, når det er aktuelt for jer.

Hvad med plaskrav til indendørs teambuilding aktiviteter

TeamChallenge kan foregå udendørs, indendørs eller en kombination - det er helt op til jer. I forhold til en konkret lokalitet er det os underordnet - Vi kommer til jer, i hele landet.

Vi kan holde TeamChallenge indendørs på jeres eksisterende lokalitet, på et kursuscenter eller et hotel - eller et helt 4. sted.

  • Vi skal bruge et lokale, hvor vi alle kan være samlet til start og afslutning, samt nogle forskellige rum eller gangarealer til at placere opgaverne i.

  • Er der et udendørsområde vi kan benytte, kan 1-2 af opgaverne placeres ude således, at I stadig for frisk luft - det er især en meget benyttet mulighed når vejret er koldt uden, at det regner. Det er selvfølgelig noget I bestemmer og det kan også besluttes på selve dagen, da vejret jo er meget svært at forudse.

  • Hvis arrangementet afholdes et sted, hvor der både er indendørs og udendørs faciliteter, kan vi sagtens aftale og planlægge ud fra, at vi er udendørs. Hvis vejret så viser sig ikke at være så godt, kan vi helt op til på selve dagen flytte arrangementet indendørs. Det kræver selvfølgelig, at det er aftalt med det pågældende mødested, at vi kan være indendørs, men for os, er det ikke noget problem. Vi er vant til, at ændringer kan opstå meget pludselige og få timer før arrangementsstart.

  • Er I på et hotel eller et konferencecenter, er det muligt, at I skal booke lokaler, hvis ikke stedet har fællesarealer som vi kan / må benytte.

  • Vores mantra er, at vi nok skal finde en løsning, så vi kan lave det indendørs der, hvor I ønsker det.

Aktivitetsdag

Her er lysten til at lege omdrejningspunktet for arrangementet, hvor aktiviteterne har fokus på samarbejde og kommunikation krydret med et stærkt element af kreativitet, praktisk sans, koordination, logik og teamspirit, som tilsammen er de hemmelige ingredienser, der gør opgaverne sjove, lærerige og udfordrende.

Læs mere

Workshop

Her er jeres lyst til at lege koblet op mod ønsket om et skærpet øje for de faglige indsatser i aktiviteterne og workshoppen er derfor den perfekte blanding af sjov og legende teambuilding, og fokuseret og målrettet teambuilding.

Ved at samle det bedste fra begge verdener, vil I ud over at have det sjovt, også arbejde med en eller flere målsætninger.

Læs mere

Shopping Cart

Announce discount codes, free shipping etc