Skip to content

Lysten til at lege er omdrejningspunktet

Aktivitetsdag

Her er lysten til at lege omdrejningspunktet for arrangementet, hvor aktiviteterne har fokus på samarbejde og kommunikation krydret med et stærkt element af kreativitet, praktisk sans, koordination, logik og teamspirit, som tilsammen er de hemmelige ingredienser, der gør opgaverne sjove, lærerige og udfordrende.

Opgaverne er varierende så alle vil opleve at have noget at byde ind med med, og I vil få en masse gode grin og fælles oplevelser, der kan leve videre længe efter arrangementet.

Selve dagen tilpasses lokaliteten, vi kommer til jer - i hele landet. Vi kan være udendørs, indendørs eller en kombination afhængig af vejret.

Med eller uden konkurrence?

TeamChallenge kan være med en indbygget tempofyldt og gejstskabende konkurrence, hvor I opdeles i hold og løser opgaverne i en dyst imod hinanden.

I kan også vælge at erstatte den tempofyldte konkurrence med tid til samtale, evaluering og de rolige men udfordringer oplevelser det giver undervejs til målet.

Uanset jeres foretrukne model er der ingen der udelukkes og alle kan være med.

Bestil tilbud

Social benzin

Under aktivitetsdagen ønsker vi, at I giver slip på hverdagen, at I kommer tættere på hinanden, får grinet sammen og at I sammen får skabt fælles succesoplevelser, der efterfølgende bruges som ”social benzin”.

Derfor er aktiviteterne alsidige og tilrettelagt så alle kan være med i samarbejdet og er krydret med stærke elementer af kreativitet, praktisk sans, koordination, logik og teamspirit, som tilsammen er de hemmelige ingredienser, der gør opgaverne sjove, lærerige og udfordrende.

På aktivitetsdagen kan I øve jer i klar og tydelig kommunikation med LEGO klodser som byggesten. I kan lave et reklamespot og jeres eget eventyr, prøve at undgå at sidde fast i trafikpropper og samarbejde med bind for øjnene.

I kan blive udfordret på jeres koordinations- og kommunikationsevner i ”Mindmap” og ”Minen”. Eller hvad med ”Spindelvæv” og ”Geobrikkerne”, der går ind og stimulerer den rummelige sans og det strategiske samarbejde. Eller måske er en grinetur igennem en række foto-udsagn lige jer.

Det handler om jer

Vores arbejde handler om mennesker, om relationer mellem dig og dine kolleger og om gruppedynamik.

Det er vores vision, at I bliver udfordret på en konstruktiv måde, hvor samarbejde og leg er i højsædet og hvor ingen grænser overtrædes. Og selvfølgelig med masser af glæde og grin.

Se priser

Fællesskabets styrke

Vi sammensætter succesoplevelser, som skubber positivt til jeres trivsel og styrker jeres fællesskab.

I skal forlade arrangementet med en oplevelse af at have haft det sjovt, at I har lært noget nyt om hinanden og udviklet jer sammen.

  • Aktivitetsdagen kan vare fra 1,5 til 4 timer og kan afholdes udendørs såvel som indendørs eller i en kombination - i hele landet. Vi kommer til jer.
  • Vi skræddersyr en personlig aktivitetsdag, hvor aktiviteterne kan plukkes individuelt fra kunde til kunde. Et typisk arrangement inkluderer 3 til 5 aktiviteter afhængelig af jeres tidsplan og ønsker.
  • Aktiviteterne er alsidige og tilrettelagt så alle kan være med uanset fysisk form og færdigheder - ingen grænser overtrædes og alle kan være med.
  • Det sidste krydderi er konkurrenceelementet. Tilvælger I det, løser I aktiviteterne opdelt i hold, i en dyst imod hinanden - med mulighed for unikke medaljer i guld, sølv og bronze

Vi sørger for alt planlægning og afvikling

Det sker selvfølgelig ud fra de ønsker I har til arrangementet, Men vi gør en dyd ud af, at i ikke skal bruge tid på at planlægge afvikling eller logistik - Det er vores opgave og på selve dagen skal i blot møde op som aftalt. Vi ses.

Vores kunder siger

Shopping Cart

Announce discount codes, free shipping etc