Skip to content

Intet er bedre til at skabe fornemmelsen af frihed, øge kreativiteten og kick-starte gejst og godt humør som teambuilding i det fri.

Udendørs teambuilding

Udendørs teambuilding giver rigtig mange fordele og det er sundt både for krop og sjæl at komme ud i den friske luft, hvor begrænsningerne er væk og alle muligheder står åbne. Væk fra hverdagen, hvor nye kollegiale forhold kan opstå.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.

Hvad med plaskrav til udendørs teambuilding aktiviteter

TeamChallenge kan foregå udendørs, indendørs eller en kombination - det er helt op til jer. I forhold til en konkret lokalitet er det os underordnet - Vi kommer til jer, i hele landet.

Når det skal foregå udendørs er vi selvfølgelig afhængig af, at der er udendørs arealer til rådighed der, hvor I er.

  • Er I på et hotel eller et konferencecenter, er der ofte grønne udendørsareler, der bare venter på, at blive brugt af gæsterne, og som er perfekte til vores arrangement. Er der ikke grønne arealer, er der måske en stor p-plads eller noget lignende, som vi kan benytte.
  • Vores mantra er, at vi nok skal finde en løsning, så vi kan lave det udendørs der, hvor I ønsker det - eneste forudsætning er blot, at vi kan få tilladelse at areal ejerne. Er I booket ind på et mødested, er stedet ofte super begejstret ved tanken om, at I vil boltre jer på deres udendørs arealer - det er jo det, arealerne er der for.
  • Hvis I ønsker, at det skal foregå på et offentlige areal, for eksempel en kommunal skov, park eller anlæg eller en statstskov, kan det i nogle tilfælde godt lade sig gøre, og i andre ikke. Det afhænger af den pågældende myndigheds regler på området. Det er noget vi kan hjælpe jer med at undersøge. Vi skal dog fortsat have en plan b i tilfælde af dårligt vejr.
  • Har I selv egnede udendørs arealer, kan det også sagtens holdes hos jer.

Aktivitetsdag

Her er lysten til at lege omdrejningspunktet for arrangementet, hvor aktiviteterne har fokus på samarbejde og kommunikation krydret med et stærkt element af kreativitet, praktisk sans, koordination, logik og teamspirit, som tilsammen er de hemmelige ingredienser, der gør opgaverne sjove, lærerige og udfordrende.

Læs mere

Workshop

Her er jeres lyst til at lege koblet op mod ønsket om et skærpet øje for de faglige indsatser i aktiviteterne og workshoppen er derfor den perfekte blanding af sjov og legende teambuilding, og fokuseret og målrettet teambuilding.

Ved at samle det bedste fra begge verdener, vil I ud over at have det sjovt, også arbejde med en eller flere målsætninger.

Læs mere

Shopping Cart

Announce discount codes, free shipping etc