Skip to content

Workshop

Her er jeres lyst til at lege koblet op mod ønsket om et skærpet øje for de faglige indsatser i aktiviteterne og workshoppen er derfor den perfekte blanding af sjov og legende teambuilding, og fokuseret og målrettet teambuilding.

Ved at samle det bedste fra begge verdener, vil I ud over at have det sjovt, også arbejde med en eller flere målsætninger.

Der bliver selvfølgelig rigeligt plads til leg. Vores tilgang til workshoppen er uformel, og da opgaverne er alsidige, får hver enkelt mulighed for at byde ind med sine unikke indfald.

Workshoppen er desuden krydret med stærke elementer af kreativitet, praktisk sans, koordination, logik og teamspirit, som tilsammen er de hemmelige ingredienser, der gør opgaverne sjove, lærerige og udfordrende.

Selve dagen tilpasses lokaliteten, vi kommer til jer - i hele landet. Vi kan være udendørs, indendørs eller en kombination afhængig af vejret.

Med eller uden konkurrence?

TeamChallenge kan være med en indbygget tempofyldt og gejstskabende konkurrence, hvor I opdeles i hold og løser opgaverne i en dyst imod hinanden.

I kan også vælge at erstatte den tempofyldte konkurrence med tid til samtale, evaluering og de rolige men udfordringer oplevelser det giver undervejs til målet.

Uanset jeres foretrukne model er der ingen der udelukkes og alle kan være med.

Bestil tilbud

Social benzin

Under workshoppen ønsker vi, at I giver slip på hverdagen, at I kommer tættere på hinanden, får grinet sammen og at I sammen får skabt fælles succesoplevelser, der efterfølgende bruges som ”social benzin”.

På den måde er workshoppen en investering i jeres samarbejdsevner via relationer og kommunikation på tværs af personprofiler samt i trivslen på den lange bane med betydning for værdier, værdiforståelse og fordybning indenfor specifikke tematikker.

Workshoppen kan foregå på dansk eller engelsk til forskellige formål, hvor I vil bruge aktiviteterne som et fundament til at arbejde med jeres målsætninger, for eksempel:

  • Kick-off arrangementer – ”Den gode arbejdsplads”
  • Kursusdag på- eller udenforarbejdspladsen – ”Den gode kollega”
  • Ryste sammen for nye afdelinger – ”God og konstruktiv feedback”
  • Konfliktudredning via leg og fokuserede øvelser – ”Det gode arbejdsmiljø”
  • Trivselsfokus i forbindelse med forandringskultur – ”Det gode samarbejde”

Aktiviteterne alsidige og tilrettelagt så alle kan være med i samarbejdet og er krydret med stærke elementer af kreativitet, praktisk sans, koordination, logik og teamspirit, som tilsammen er de hemmelige ingredienser, der gør opgaverne sjove, lærerige og udfordrende.

På workshoppen kan I øve jer i klar og tydelig kommunikation med en Lego figur som det tydelige bevis på anstrengelserne. I kan lave et reklamespot, der virkelighedsgør jeres værdier og et eventyr, der er bare er for sjov.

Eller hvad med at prøve at undgå at sidde fast i trafikpropper og samarbejde med bind for øjnene. Eller måske er en grinetur igennem en række foto-udsagn lige jer.

I kan blive udfordret på jeres koordinations- og kommunikationsevner i ”Mindmap” og ”Minen”. Eller hvad med ”Spindelvæv” og ”Geobrikkerne”, der går ind og stimulerer den rummelige sans og det strategiske samarbejde.

Det handler om jer

Vores arbejde handler om mennesker, om relationer mellem dig og dine kolleger og om gruppedynamik.

Det er vores vision, at I bliver udfordret på en konstruktiv måde, hvor samarbejde og leg er i højsædet og hvor ingen grænser overtrædes. Og selvfølgelig med masser af glæde og grin.

Se priser

Fællesskabets styrke

Vi sammensætter succesoplevelser, som skubber positivt til jeres trivsel og styrker jeres fællesskab.

I vil få en fælles oplevelse, der gør at I bliver klogere på hinanden og får grinet en hel del samtidig med, at I via målsætningerne får skabt en række konkrete aftaler i form af værdier og handlinger, som I nemt kan holde hinanden op på.

I skal forlade arrangementet med en oplevelse af at have haft det sjovt, at I har lært noget nyt om hinanden og udviklet jer sammen.

  • Workshoppen kan vare fra 1,5 til 5 timer og kan afholdes udendørs såvel som indendørs eller i en kombination - i hele landet. Vi kommer til jer.
  • Vi skræddersyr en unik workshop, hvor aktiviteterne kan plukkes individuelt fra kunde til kunde. Et typisk arrangement inkluderer 5 til 7 aktiviteter afhængelig af jeres tidsplan og ønsker.
  • Aktiviteterne er alsidige og tilrettelagt så alle kan være med uanset fysisk form og færdigheder - ingen grænser overtrædes og alle kan bidrage.
  • Der bliver selvfølgelig rigeligt plads til leg og grin.
  • Det sidste krydderi er konkurrenceelementet. Tilvælger I det, løser I aktiviteterne opdelt i hold, i en dyst imod hinanden - med mulighed for unikke medaljer i guld, sølv og bronze

Vi sørger for alt planlægning og afvikling

Det sker selvfølgelig ud fra de ønsker I har til arrangementet, Men vi gør en dyd ud af, at i ikke skal bruge tid på at planlægge afvikling eller logistik - Det er vores opgave og på selve dagen skal i blot møde op som aftalt. Vi ses.

Vores kunder siger

Shopping Cart

Announce discount codes, free shipping etc