Udendørs teambuilding med kreative udfoldelser i god blanding af fysiske og psykiske opgaver

En kundeservice afdeling fra Nykredit i Vejle var på udendørs teambuilding med vores TeamChallenge i forbindelse med en firmaevent, der blev afholdt som en personaledag med med først praktisk teambuilding og efterfulgt af et godt måltid.

Arrangementet foregik på Vejle Havn og Vejret var nogenlunde pænt; det regnede ikke, men blæste en del. De var ialt 13 deltagere - så det var et lille hold. De blev opdelt i 2 hold, der begge var meget opsatte på at konkurrere imod det andet hold.


Nykredit (Vejle) anbefaler TeamChallenge


Udendørs teambuilding med TeamChallenge var en god oplevelse, man får lov til at være sammen med sine kolleger på en uformel måde, man ser dem både presset, glad og deres kreative udfoldelser.
Der var en god blanding af fysiske og psykiske opgaver og posterne var både svære og lette så alle kunne være med.
Helt sikkert værd at bruge energi på!

Viggo Kristiansen
Nykredit (Vejle)


I løbet af teambuildingarrangementets 3 1/2 time nåede hvert hold 7 teambuilding opgaver - det ene hold nåede endda en ekstra opgave, fordi de havde været hurtige til at løse opgaverne. Det var dog ikke det hold der vandt, kvalitet kan nemlig også i teambuilding være bedre at kvantitet.

Som ovenstående udtalelse viser var Nykredit godt tilfreds med arrangementet - og en udtalelse som det, er jo en fantastisk dejlig afslutning på en god dag med engagerede deltagere.