Udendørs teambuilding

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig udendørs teambuilding, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

Intet er bedre til at skabe fornemmelsen af frihed, øge kreativiteten og kick-starte gejst og godt humør som teambuilding i det fri.

Udendørs teambuilding giver rigtig mange fordele og det er sundt både for krop og sjæl at komme ud i den friske luft, hvor begrænsningerne er væk og alle muligheder står åbne. Væk fra hverdagen, hvor nye kollegiale forhold kan opstå.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding... men hvad med vejret?...

Når teambuilding arrangementer afholdes udendørs er der selvfølgelig den mulighed, at vejret byder på regn - og så er der 2 muligheder, klæde jer på til vejret - eller, hvis det afholdes et sted med indendørsfaciliteter, kan vi flytte det indendørs eller lave det kombineret indendørs og udendørs.
Mulighederne hvad angår udendørs teambuilding, og hvordan vi håndterer eventuelt regn, er noget vi kan tage en snak om i forhold til et konkret arrangement.

 


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud



 Hvor kan det foregå

Teambuilding udendørs... men hvor?

TeamChallenge kan foregå udendørs, indendørs eller en kombination; det er helt op til jer.

I forhold til en konkret lokalitet er det os underordnet. TeamChallenge kan foregå overalt i landet - uanset om det er i Jylland, på Sjælland eller Fyn - det kan altså tilpasses til at foregå netop dér, hvor I ønsker det.

Når det skal foregå udendørs er vi selvfølgelig afhængig af, at der er udendørs arealer til rådighed der, hvor I er.

Er I på et hotel eller et konferencecenter, er der ofte grønne udendørsareler, der bare venter på, at blive brugt af gæsterne, og som er perfekte til vores arrangement.

Er der ikke grønne arealer, er der måske en stor p-plads eller noget lignende, som vi kan benytte.

Vores mantra er, at vi nok skal finde en løsning, så vi kan lave det udendørs der, hvor I ønsker det - eneste forudsætning er blot, at vi kan få tilladelse at areal ejerne. Er I booket ind på et møde sted, er stedet ofte super begejstret ved tanken om, at I vil boltre jer på deres udendørs arealer - det er jo det, arealerne er der for.

Hvis I ønsker, at det skal foregå på et offentlige areal, for eksempel en kommunal skov, park eller anlæg eller en statstskov, kan det i nogle tilfælde godt lade sig gøre, og i andre ikke. Det afhænger af den pågældende myndigheds regler på området. Det er noget vi kan hjælpe jer med at undersøge.

Har I selv egnede udendørs arealer, kan det også sagtens holdes hos jer.


 Hvor kan det foregå