Teambuilding til sølvbryllupsfest giver gæster og værter en oplevelse for livet

Lørdag d. 10/5-2008 dannede Dronninglund Slot rammen for et TeamChallange teambuilding arrangement. Dog et arrangement lidt udover det sædvanlige, da det i stedet for en virksomhed var 39 intetanende gæster til en sølvbryllupsfest, der skulle rystes sammen ved hjælp af vores teambuilding arrangement.


Jonna & Flemming Dalbys sølvbryllup anbefaler TeamChallenge


Vi havde en sjov og underholdende dag på Dronninglund Slot, hvor de mange forskellige aktiviteter fik rystet vores gæster endnu mere sammen. Vi kan varmt anbefale TeamChallenge til ALLE der vil have en sjov dag, og en oplevelse for resten af livet.

Jonna & Flemming Dalby
Jonna & Flemming Dalbys sølvbryllup


39 intetanede sølvbryllupsgæster på teambuilding

Vejret var fantastisk og humøret var højt - så kan man næsten ikke få de bedre. De blev delt op på 5 hold, hvoraf det ene var et rent børne/ungdomshold. Der blev gået til teambuilding opgaverne med iver, snakken gik lystigt undervejs, og der blev rakt godt til forfriskningerne. Men i den varme var det også vigtigt at sørge for at drikke noget vand.

Et gensyn med værtinden

Det er meget sjældent, at vi laver private arrangementer - ikke fordi vi ikke gerne vil, men prisen er ofte lidt højere end det private budget tillader. Der var da også en helt speciel grund til, at det netop var os, der fik fornøjelse af at lave sølvbryllupsteambuilding.

Værtinden har nemlig været på teambuilding med os i sommeren 2007 (det var som ansat hos Kongsvang Rengøringsservice) og efterfølgende talte hun - ifølge sin mand - ikke om andet i flere måneder; så begejstret var hun for arrangementet!

Overraskelses teambuilding

På grund af hendes store begejstring for arrangementet, besluttede værten sig for, at det skulle de altså - koste hvad det vil - prøve som indspark til deres sølvbryllup. Så uden hendes viden bookede han os, og resultatet var et fantastisk sølvbryllups teambuilding arrangement, hvor alle gæsterne glade, interesserede & aktive deltog i arrangementet.

Glade gæster og glade værter

Værten havde bestilt et to-timers arrangement, men flere af deltagerne udtrykte et ønske om de gerne ville have fortsat noget længere. Så når eneste klage er, at de ikke fik lov at fortsætte noget længere, må det vel næsten måle sig til en succes.