Teambuilding til sammentømring af team i forbindelse med organisationsændring

En salgsafdeling fra Søndagsavisen på teambuilding i København med vores TeamChallenge, som blev tilrettelagt efter, at de var meget få deltagere (7 stk.), at de ønskede at samarbejde som én gruppe og ønskede feedback og evaluering løbende undervejs i arrangementet.

Det var derfor en tilpasset udgave af arrangementet - i dagens udgave uden konkurrenceelementet fordi vi gennemførte arrangementet med deltagerne samlet på ét hold.


Søndagsavisen anbefaler TeamChallenge


Vi havde en spændende og udfordrende dag. Vores mission var at få sammentømret vores team i forbindelse med en organisationsændring, herudover at have en sjov og udviklende dag.
Begge formål blev i højeste grad opfyldt og vi kan give TeamChallange vores varmeste anbefalinger.

Thomas Pein
Søndagsavisen


Instruktøren fulgte holdet med rund til opgaverne, observerende dem under løsning af opgaven uden at blande sig i dem - og efter hver opgaven blev der givet feedback, som indgik i en dialog om, hvad der gik godt ved en given opgave og hvordan den kunne have været udført bedre.

Arrangementet foregik i det naturskønne område Ishøj Strandpark, hvor også Kunstmuseet Arken ligger. Vejret var dejligt og humøret højt.