Teambuilding til julefrokost

- når julefrokosten skal være mere end bare det fyldte bord

Der er jo ikke nogen der siger, at en julefrokost altid skal foregå på samme måde. Så måske skulle I overveje at sparke julefrokosten igang med et teambuilding arrangement.

Teambuilding til julefrokosten er nemlig perfekt som kickstarter - isen bliver brudt, alt i mens I har det sjov via spændende og sjove teambuilding opgaver. 


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Brug teambuilding til julefrokosten til at lære hinanden bedre at kende

Igennem vores teambuilding forløb lærer I jeres kolleger at kende på en helt anden måde, og opdager måske helt nye sider af hinanden.

Derudover er det en rigtig god start på en god aften - teambuilding delen kan således f.eks. foregå om eftermiddagen med aftensmad efter arrangementet... så er deltagerne i hvert fald sulte, i fantastisk godt humør og klar til en dejlig aften.

 

Jamen, det er jo kold når vi holder julefrokost

Årstiden, hvor julefrokosten holdes inviterer ikke ligefrem til udendørs teambuilding - men vejret er ingen hindring for vores teambuilding arrangement kan foregå indendørs såvel som udendørs; og hvis I ikke er bange for at komme lidt ud i et måske snefyldt landskab, kan arrangementet foregå som en kom kombination, hvor vi laver nogle opgaver indendørs og nogle udendørs. 

Det er selvfølgelig helt op til jer, hvordan det skal foregå - men årstidens vejr er ingen hindring for at krydre jeres julefrokost med et spændende, sjovt og udfordrende teambuilding arrangement.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbudLæs mere om TeamChallenge