Teambuilding som sjov og kreativ pause under salgsmøde

På en dejlig sommerdag var Unilever på salgsmøde i Sorø, hvilket blev afholdt som et salgsmøde,weekend arrangement ved Kursuscenterer Ankerhus. Vejret var godt & humøret højt - og deltagerne fulde af energi.

Vi stod for et praktisk teambuilding element, der var specielt tilpasset således, at det passede ind i det øvrige program for et event forløb, der var opdelt i 6 forskellige elementer.


Unilever anbefaler TeamChallenge


Vi valgte TeamChallenge, da vi i forvejen havde et salgsmøde, hvor deltagerne var delt op i grupper og skulle rundt på forskellige poster. Den ene post skulle være teambuilding og her passede TeamChallenge rigtig godt ind, da de tilbyder små opgaver, som vi kunne tilpasse de enkelte grupper.
Opgaverne med TeamChallenge foregik udenfor, så deltagerne fik frisk luft, samtidig med at de løste opgaverne. Det var en rigtig god, udfordrende, tankevækkende og lærerig dag, der afsluttede med en fælles opgave for alle.
Efterfølgende kommentarer er kommet fra deltagerne:
* Svært at lege med legoklodser ;-) men god træning i kommunikation
* Synliggjorde vigtigheden af samarbejde
* Sjovt lærerigt og en god adspredelse - sjovt at det var på tid
* Rigtig sjov opgave og god måde at få teamwork ind på - spændende opgave

Liff Behrendt
Unilever


Deltagerne cirkulerede efter en forudbestemt tidsplan mellem de 6 udfordringer, der bl.a. omfattede madlavning & quiz og selvfølgelig vores del, der bestod af opgaverne Paparazzi & CopyCat.

Forløbet startede 9.30 og sluttede 15.30 med en fælles aktivitet som vi også stod for. Her benyttede vi Spindelvævs opgaven som deltagerne løste opdelt i 2 store hold, hvilket gjorde opgaven meget udfordrende men også sjov.