Referencer

Hvad siger vores kunder om TeamChallenge? Få svaret herunder.


Vi valgte TeamChallenge i forventning om, at de kunne sammensætte et program med fokus på samarbejde og feedback. Det lykkedes til fulde og vi havde en rigtig god dag, med godt humør og stor kampgejst.

- Morten Maiboe, Teamleder

Advokatfirmaet Erritzøe havde fornøjelsen af at være på TeamChallenge i Ishøj Strandpark i starten af juni 2010 - dagen, hvor sommeren startede.
Så vejret var det helt rigtige til en udendørs dag, hvor vi skulle lære hinanden lidt bedre at kende. Med TeamChallenge er det helt perfekt, at man kan "plukke" i øvelserne, således at man kan vælge præcis de udfordringer, der passer til virksomheden. Det var vigtigt for os, at alle kunne være med, uanset om man var gravid, lidt for tyk eller bare dårligt gående. Og det passede.

Absolut anbefalelsesværdigt, så tak for det.

- Dorthe Rugholm

TeamChallenge blev valgt til vores afdelingsaktivitet pga. muligheden for at sammensætte et program der passede til vores behov. Rækken af mulige opgaver der kan vælges imellem er god, bred og varieret og kan derfor tilpasses alle behov.
Vi havde en rigtig god eftermiddag, hvor vi fik set kollegerne i nye roller. Vi fik grinet og pjattet og blev samtidig udfordret på forskellige kompetencer. Sidst men ikke mindst fik vi styrket det gode samarbejde yderligere.
Arrangementet blev gennemført super professionelt i et veltilrettelagt forløb.

- Dorde Holm, Centerchef Landbrug

Vi har i august måned gennemført en organisationsændring, og det var således afdelingens første sociale arrangement uden for Bankdatas rammer. Selve tidspunktet for afviklingen var derfor helt rigtig og samtidig havde vi vejret med os til at sikre at det blev en god dag.

Den del af seminaret som TeamChallenge stod for, fungerede også rigtig godt. Jeg syntes, at niveauet for de enkelte udfordringer var helt perfekt, dvs. tilpas i forhold til deltagergruppen. Derudover var det en god idé med udlevering af kameraer til de enkelte grupper, så de også selv kunne være med til at dokumentere dagen. Vi har nu som afdeling, en fælles referenceramme, som vi kan arbejde videre med.

Så alt i alt en rigtig god dag og tak for et godt arrangement.

- Michael Wognsen. Afdelingsleder

Daginstitutionen Bakketoppen havde en rigtig god dag ved Ishøj Strand i selskab med TeamChallege Teambuilding.
Niveauet var så alle kunne være med. Personalegruppen, med et aldersspænd fra 19 til 59, synes ikke at de blev kastet ud i grænseoverskridende aktiviteter.
Instruktøren var engageret og sober i sin tilbagemelding på gruppernes arbejde, men alligevel så det gav noget at arbejde videre med. Vi valgte at arbejde videre med de erfaringer vi fik på dagen, der let kunne overføres til vores arbejde med læring i forhold til vores udformning af institutionens læreplaner.
Rigtig godt og givende arrangement.

- Jette Johansson, Leder

Vi havde en rigtig god og sjov dag, og jeg skal love for, at de gode "vibes" er fulgt med os hjem! Vores ugentlige fredags-morgenmøde var i den grad præget af, at vi havde lært hinanden at kende på en helt ny måde. Vi havde det bare vildt sjovt, og det generelle indtryk af dagen - og jer! - er ovenud positivt!

Efterfølgende kommentarer fra deltagerne:
· "Det var rart, at arrangørerne ikke blandede sig så meget"
· "Det legende element var helt i top!"
· "Rart at alle kunne være med til alle opgaver"
· "Gode opgaver, hvor alle kunne byde ind med noget"

- Janis Sara Bjornsson

Tænk at få lov til at kravle ud af sin 'Nørd-boble' og lege en dag - det var netop den fantastiske oplevelse TeamChallenge gav os torsdag d. 12. maj 2011.

Underholdningsværdien var helt i top. Der blev leet og løbet, hoppet og jublet og ikke mindst motioneret hjerneceller ved de udfordringer, der var planlagt til os.

Som nogle af opgaverne kan der nævnes
- Det skæve tårn: Hvordan bygger man bedst et højt tårn af klodser, når vinden suser
- Paparazzi: Hvordan tager man et billede af 'god kemi'
- Blindskydning: Ordet i sig selv er jo selvmodsigende
- Mindmap: 24 bogstaver - Én løsning, næsten en umulighed at finde frem til.

Selv her 2 uger efter arrangementet er det et stadig tilbagevendende samtaleemne, når kollegerne samles.

Vi siger TAK til TeamChallenge for en super veltilrettelagt dag.

- Louise Osterhaab

I Danisco IT havde 5 mindre grupper behov for at have nogle timer sammen, hvor fokus var på samarbejde i og mellem grupperne. TeamChallenge tilbød et 4-timers arrangement, der foregik i det fri ved Arken. Det var en række enkle, men udfordrende, opgaver der appellerede til kreativitet og samarbejde. Det var sjovt og vi havde alle nogle lærerige timer sammen.

- Karsten Grinderslev

Vi var yderst tilfredse med forløbet, som var rigtig godt sat sammen. Alle har meldt tilbage, at de synes det var super godt og lærerigt, så topkarakter til TeamChallenge. Vi vil i hvert fald anbefale jer til andre og helt sikker bruge jer igen. Instruktøren var meget sympatisk og professionel, og I må gerne bruge os som reference, hvis I har lyst til det.

- Lotte Halskov Jørgensen

Vi havde sammen med TeamChallenge en super eftermiddag, hvor vi gennem en række gode øvelser fik styrket sammenholdet mellem kollegerne, og oplevet hinanden fra andre vinkler end hverdagen tillader. Øvelserne var af en sådan karakter, at alle kunne være med, og instruktørerne gjorde deres til at skabe en god og afslappet atmosfære under arrangementet.

- Kim Petersen

Vi havde nogle dejlige timer på en dag, hvor vi brugte øvelserne i en lidt anden kontekst.
Evnen til at omstille sig mellem "hjerneøvelser" og fysiske opgaver giver godt, når gruppen er blandet af praktiske kolleger og kolleger med stillesiddende arbejde.
Vi havde valgt ikke at bruge konkurrencemomentet, hvorfor det selvfølgelig blev efterspurgt.

- Arne Jensen

DSB Trafik havde fornøjelsen af at være på teambuilding med TeamChallenge i Vejle den 27/9 samt den 10/10-2005. De 2 arrangementer var vel tilrettelagt. Det var nogle rigtig gode opgaver vi blev bedt om at at løse, ikke nogle, der krævede at vi var "super mennesker", men opgaver alle kunne klare. Det styrker sammenhold/arbejde når man som os i DSB Trafik arbejder flere steder i landet og på alle tider af døgnet. Vi kan kun opfordre andre til at få deres egen oplevelse med TeamChallenge. Stor ros til instruktørerne.

- Bjarne R. F. Lassen

DYRBERG/KERN havde sat sig til mål at få nogle timer med tværorganisatorisk teambuilding, hvilket TeamChallenge kunne tilbyde.
Som en professionel sparringspartner, der leverer struktur, punktlighed og alvor fik alle medarbejdere en god fysisk oplevelse i naturen.
Opgaverne var alsidige, nye og svære på den gode måde. Alle blev udfordret, især trætheden efterfølgende var meget bemærkelsesfuld hos alle.
Tak for en super dejlig dag.

- Caroline Jorck Tvede, personalechef

Vi havde en rigtig god og humørfyldt formiddag med Niki.

Selvom vi i vores afdeling generelt er meget sociale og jævnligt laver sociale ting sammen, giver det alligevel et nyt og friskt pust med en god gang udendørs teambuilding, hvor man igen ser nye sider af sine kolleger.

Selvom vejret var lidt trist, var det lige meget da alle var fulde af godt humør og ikke mindst meget fokuserede på at vinde konkurrencen!

Det var gode gennemtænkte opgaver som man blev guidet igennem på yderst professionel vis af arrangøren, som man også kunne mærke brændte for opgaven.

- Mona Hansen

Kan på alle medarbejderes vegne sige: Vi havde en sjov og udfordrende
eftermiddag sammen.

Som ny personalegruppe var det en rigtig god måde at møde hinanden - en let og god stemning, og blev udfordret på en anderledes måde i vores kommunikation.

Opgaverne var meget spændende og lagde op til både koncentration, sjov og konkurrence.

Der var en tydelig instruktion gennem processerne og instruktøren var til stede på en behagelig måde.

Vi anbefaler jer gerne til andre.

- Inge Vester, Bofamiko, Faaborg-Midtfyn Kommune

Tak for et veludført arrangement.
Vi har udelukkende fået positiv feedback fra vores kollegaer omkring arrangementet.
Udfordrede opgaveløsning, der kræver samarbejde og god kommunikation er med til at styrke det interne sammenhold i vores afdeling og lære hinanden endnu bedre at kende.
Så alt i alt anbefaler vi gerne jer til andre.

- Flemming Bach

I Aktivitetscentret Kellersvej var vi meget begejstrede for arrangementet, der var sjovt og ikke mindst udfordrende.
Alt var tilrettelagt på en måde, der vidner om professionalisme og at man tager kunderne alvorligt.
Vi havde en god eftermiddag og medaljerne blev behørigt luftet under middagen hvor snakken gik lystigt om vores præstationer.
Kan kun anbefales til andre der skal have en sjov og opbyggelig dag i samarbejdets ånd, eller et "lær hinanden bedre at kende-arrangement"

- Susanne L. Michaelsen

Der været mange positive tilbagemeldinger fra temadagen. Op til selve dagen var der rigtig meget snak, flere var både spændte og bekymrede for, om de ville blive udsat for større udfordringer, end de synes de kunne klare.
Vi var ca. 100 mennesker og der var højt humør fra morgenstunden, og da alle var blevet opdelt i hold og iført de forskelligfarvede holdtrøjer, var der dyb koncentration og stort engagement hele vejen rundt.
De meget forskelligartede opgaver blev udført med stor iver og under rigtig meget latter. Herligt at være sammen med sine kolleger på en HELT anden måde. Opgaverne var udfordrende på hver deres måde, men alle kunne være med.
Det var en skøn dag, og vi følte os helt trygge, da vi oplevede at Copenhagen Teambuilding havde fuldstændig styr på det - TeamChallenge er et meget professionelt arrangement.

- Rikke Steen Andersen

Positiv og inspirerende firma, tjek på jeres opgaver. Udfordrende især på det strategiske og det tværgående samarbejde. En mulighed for at opdage nye "sider" af sine kolleger - skindet kan bedrage.

- Pia E.S. Brødsgaard

Vi har haft snakket om arrangementet efterfølgende på arbejdet. Vores mål med arrangementet var at få rystet os lidt sammen og grine og have det sjovt sammen.

Det er vi allesammen enige om at det er lykkedes med. Vi har alle haft en dejlig dag med jeres teambuilding aktivitetsdag og har set nogle sider hos hinanden som både har overrasket og bekræftet nogle af vores 'fordomme' overfor hinanden og hvilke værdier vi står for.

- David Luthje, Klub Dalvangen

Tak for et lærerigt arrangement på en rigtig sjov måde, hvor opgaverne er gode og passer til alle aldersgrupper.
Vi havde en super god dag med fantastisk flot vejr, og vi vil absolut gerne anbefale det til andre.

- Inger Olsen

Vi havde en rigtig hyggelig og udfordrende dag for alle deltagere præget af den rette hold-, samarbejds- og vinderånd. Opgaverne var tiltrettelagt, så alle, uanset alder og fysik, kunne deltage uden frygt for, at der gik B.S. Christiansen eller Carl-Mar Møller i den.

- Morten Burild

Hyggelig eftermiddag og en god dag.

Spændende at udføre de stillede opgaver, det var opgaver, hvor man kom lidt uden for boksen. Det gav god inspiration til videre anvendelse i personalegrupperne. Dejligt at lære en ny kollega at kende på den her måde.

- Helle R. Lundstein, Områdeleder, Hedehusende Dagtilbud

En sjov og lærerig dag for alle deltagere. Opgaverne var udfordrende og gav gode muligheder for at udbygge relationerne på tværs i organisationen.

- Céline Claudon

Vi havde en sjov og underholdende dag på Dronninglund Slot, hvor de mange forskellige aktiviteter fik rystet vores gæster endnu mere sammen. Vi kan varmt anbefale TeamChallenge til ALLE der vil have en sjov dag, og en oplevelse for resten af livet.

- Jonna & Flemming Dalby

Det var en rigtig hyggelig dag, der selvom konkurrencen var vigtig, alligevel gav mulighed for at styrke sammenholdet på det enkelte hold og udbygge relationerne på tværs i organisationen. Vi fik det udbytte af dagen vi havde håbet på. Da vi samtidig havde det held at vejret artede sig fra sin allerbedste side blev det en dag vi sent vil glemme.

- Steen Bill

Vi havde en utrolig god dag, hvor stemning og engagement var helt i top.
Programmet var perfekt tilrettelagt, alle kunne deltage og vi nød at få lov til at "lege" en dag.
Vi fik et rigtigt godt udbytte af øvelserne, hvilket fremgår af følgende feed-back fra en deltager:
"Tak for en helt igennem vellykket teambuildingdag - jeg har allerede hilst
på 3 kolleger i dag, jeg aldrig tidligere har haft kontakt med!"

- Lona Lindberg

Vi har haft snakket om arrangementet efterfølgende på arbejdet. Vores mål med arrangementet var at få rystet os lidt sammen og grine og have det sjovt sammen.
Det er vi allesammen enige om at det er lykkedes med. Vi har alle haft en dejlig dag med TeamChallenge og har set nogle sider hos hinanden som både har overrasket og bekræftet nogle af vores "fordomme" overfor hinanden og hvilke værdier vi står for.

- David Luthje

Det var en virkelig god og varieret kombination af øvelser, som både trak på samarbejds- og kommunikationsevner og ikke mindst også trak i smilebåndene undervejs.
Der var god styring med processen og det overordnede indtryk er helt klart, at alle følte sig prøvet af på en udfordrende, lærerig måde, som ikke blev for grænseoverskridende på noget tidspunkt.

- Morten Gersager Abe

For anden gang har jeg benyttet mig af TeamChallenge teambuilding arrangementet, og igen med stor, stor succes.
3½ time i den skønne natur ved Ishøj strand med et hav af udfordrende opgaver, men også SJOVE opgaver, hvor alle kan være med. Ingen behøver at frygte en teambuilding-dag med TeamChallenge, for den er konstrueret, så alle – høj og lav – kan deltage.
Jeg kan varmt anbefale andre at investere i en sådan dag – den er GULD værd!

- Rita Elkjær

Det var et utrolig godt arrangement. Meget professionelt planlagt, i dejlige omgivelser og dagen var tilrettelagt, så alle havde mulighed for at deltage. Nogle havde jo nok frygtet et "kanin-dræber-kursus", og de blev jo heldigvis positivt overrasket. Der var hele dagen en fantastisk god stemning og timerne fløj bare afsted. Jeg vil med glæde anbefale jeres arrangement til andre.

- Rita Elkjær

En enestående, humoristisk og social oplevelse hvor ALLE kan deltage uanset alder, vægt og fysisk tilstand .
Gennem en hel dags strabadser lærer man at hygge sig, samarbejde og ikke mindst at respektere sine kolleger og deres individuelle værdier.
Til at starte med er ens mål at vinde, dette bliver dog hurtigt erstattet af et naturligt ønske om at gennemføre og have det sjovt.
Vi i Kongsvang kan varmt anbefale TeamChallenge til alle der vil have en sjov oplevelse i firmaet.

- Pia Sejr

Års-afslutningen var fuldført og dermed tid til vores årlige afdelings arrangement, som i år blev afholdt, på en af årets første rigtige forårsdag, i Vejle med hjælp fra TeamChallenge Teambuilding.
Vi havde en rigtig sjov og underholdende dag, som har ført en masse sjove kommentarer med i hverdagen efter arrangementet. Vi havde mange nye kolleger med, og denne dag var med til at ryste os godt sammen.
Vi kan kun anbefale TeamChallenge til andre der ønsker en sjov og oplevelsesrig dag.

- Annette Nolling Ravn

Vi havde et godt udendørs teambuilding arrangement med TeamChallenge. Vejret var ikke super, men der var god stemning og godt sammenhold.
Vi gennemgik nogle gode og varierede opgaver, så de ca. 4 timer gik lynhurtigt.
Stor ros til instruktørerne Niki og Henriette for styringen af slagets gang og den positive ånd.

- Marianne Olsen

Onkologisk afdeling oplevede TeamChallenge's teambuilding veltilrettelagt og særdeles morsomt. Personalet blev i deres grupper grebet af opgaverne, og gik op i det med liv og sjæl. Som en sygeplejerske udtalte "Interessant for mit vedkommende var det, at opleve (og blive mindet om) hvordan SÅ forskellige personligheder kan lære af og udnytte hinandens ressourcer." "BESTEMT anbefalelsesværdigt at gentage ved en senere temadag :-)"

Dejligt at der er billeder som kan minde os om dagen fremover. De er rundsendt til hele onkologisk afdeling og mange har allerede haft mange gode grin.

Mange tak for et godt arrangement

- Susanne Johansen, Afdelingssygeplejerske

Det var en god dag for os, med mange sjove og spændende udfordringer/opgaver, naturligvis godt hjulpet på vej at det super gode vejr, og i gode omgivelser ved Arken.

- John Schnell

Udendørs teambuilding med TeamChallenge var en god oplevelse, man får lov til at være sammen med sine kolleger på en uformel måde, man ser dem både presset, glad og deres kreative udfoldelser.
Der var en god blanding af fysiske og psykiske opgaver og posterne var både svære og lette så alle kunne være med.
Helt sikkert værd at bruge energi på!

- Viggo Kristiansen

Samarbejde gør vi jo egentlig hver dag. De ofte meget komplekse opgaver som vi løser, kræver simpelthen at vi er gode til det. Men vi kan også blive endnu bedre.
Så TeamChallenge teambuilding med leg og alvor var en god øjenåbner til at snakke anderledes samarbejdsformer.
Det at forlade de trykke rammer i "akvariet" betyder, at vi er blevet inspireret til at afprøve nye veje.
Copenhagen Teambuilding var gode til at kridte banen op med nogle teambuildingøvelser og give bolden videre. Tak for en super dag!

- Jonas Albert Wallin

Alle er enige om, at det var en super lørdag, det var sjovt med de forskellige opgaver og alle kunne deltage.
Og i ethvert voksent menneske dukker ved leg og konkurrence nye elementer op, såsom det legebarn vi alle indeholder.
Vi fik grinet af os selv og hinanden, drillet lidt.
Forløbet levede til fulde op til vores forventninger.

- Lone Rønbjerg Knudsen

Jeg har på mit kontor indrammet et ordsprog, der lyder: "Teams der ror samme vej, vinder oftere (citat Arne Nielsson)".
Jeg er i den heldige situation, at jeg har et personale, der virkelig forstår at arbejde sammen i dagligdagen om de planlagte opgaver, der skal udføres.
Under teambuilding med TeamChallenge fik jeg også vished for, at mit personale er i stand til at "ro samme vej", når helt ukendte udfordringer kræver det, og mere kan man næsten ikke ønske sig som chef.
I øvrigt har der efterfølgende været snak og grinen i personalestuen når teambuildingdagens øvelser blev genopfrisket - ikke mindst Papparazzi-opgaven.
En god dag, hvor alle blev rystet lidt mere sammen.

- Bibi Andersen, Sekretariatschef

Vi har haft en forrygende dag og har fået nogle rigtige gode fælles oplevelser som vi kan leve længe på.

- Heidi Kjærbo

Tale & Høre Instituttet er en større institution under Region Midtjylland. Det betyder, at vores 135 medarbejderes arbejdssted er spredt på mange forskellige adresser rundt om i regionen.
Vi har derfor af og til behov for at kunne samle alle medarbejdere på tværs af afdelinger, geografi og faggrupper, og til dette viste TeamChallenge sig at være særdeles velegnet.
Her var grupperne godt blandet, og udfordringerne tilpasset således, at alle kunne være med, og alle var aktivt deltagende. Det blev et par meget underholdende og gode timer, som blev styret godt igennem af Niki.
Som HR medarbejder er det ofte mig, der arrangerer diverse forløb for medarbejderne og jeg har derfor sjældent mulighed for at deltage aktivt med de øvrige medarbejdere. Det kunne jeg denne gang, hvilket jeg nød i fulde drag.
Der er desuden kommet utroligt mange spontane tilbagemeldinger fra medarbejderne om at de synes de har fået meget ud af dagen!!

- Tine Bay

TeamChallenge viste sig at være det perfekte valg. Alle synes det havde været en god måde at lære hinanden at kende. Gode opgaver med forskellige sværhedsgrader og krav til kommunikation og samarbejde. Og når vejret så er godt, så bliver alting bare lidt sjovere.
Helt sikkert anbefalelsesværdigt.

- Mai-Britt Søgaard, Kontorelev

Vi havde en rigtig god dag og der var stor tilfredshed med arrangementet i den samlede personalegruppe.

Vi synes, du havde valgt nogle meget varierede og sjove opgaver, som alle kunne være med til.

Hele programmet løb fint af stablen og du var meget behagelig at være sammen med og vi var helt trygge ved, at du havde styr på forløbet.

Tak for denne gang - succesen var så stor, at vi eventuelt vender tilbage en anden gang.

- Lone Druedahl, Centerleder

SAS

Teambuilding med TeamChallenge var en rigtig god oplevelse med opgaver, der var både udfordrende & sjove samt kommunikations krævende, hvilket var lige, hvad vi havde brug for.
Humøret under forløbet var højt, og vi har fået en masse gode oplevelser og et øget kendskab til hinanden med hjem.
Vi har fået det forventede udbytte og tøver derfor ikke med at anbefale TeamChallenge til andre.

- Jørn Rasmussen

Et udfordrende arrangement, der uden tvivl satte teambuilding evnerne på en prøve blandt kollegerne. Det blev tydeliggjort, hvor vigtigt det er at samarbejde i teams, når det gælder opnåelse af et mål indenfor én bestemt tidsramme samt én bestemt opgavespecifikation. Et sjovt, socialt og lærerigt teambuilding arrangement, der afvigede meget fra ens daglige arbejdsrytme.

- Maria

Vores udgangspunkt for arrangementet med hensyn til, at det skulle være udfordrende og sjovt blev til fulde indfriet.

Opgaverne havde en passende grad af kreativitet og var opfindsomme i sit indhold, således at det grundlæggende indhold om at deltagerne skulle arbejde sammen blev sat på prøve uden nogen af deltagerne på noget tidspunkt blev ”hægtet af”. Denne effekt er et vigtigt signal for deltagerne at kunne mærke når der skal skabes ejerskab til en opgave.

Med hensyn til instruktørens engagement, oplevede alle dette når der skulle afrapporteres – her foregik alt seriøst og med en passende grad af dommerudøvelse.

Vores oplevelser med arrangementet vil vi klart kunne anbefale til andre.

- Lisbet Hedelund, Afdelingsleder

Vi havde en spændende og udfordrende dag. Vores mission var at få sammentømret vores team i forbindelse med en organisationsændring, herudover at have en sjov og udviklende dag.
Begge formål blev i højeste grad opfyldt og vi kan give TeamChallange vores varmeste anbefalinger.

- Thomas Pein

systematic oktober 2010:
For anden gang benyttede vi os af TeamChallenge i forbindelse med et ”ryste sammen” arrangement for en af vores forretningsenheder – og igen med stor succes.
Vi havde sammen med TeamChallenge en rigtig god eftermiddag i det dejlige, men lidt kolde efterårsvejr.
Alt om kulde blev dog hurtigt glemt, og fokus var i stedet på de forskellige øvelser, der alle på hver sin måde var med til at styrke relationerne mellem vores medarbejdere, på tværs af projekter i forretningsenheden.
Arrangementet blev gennemført meget professionelt og i et veltilrettelagt forløb, hvor alle kunne være med.

- Line Vestergaard Larsen, People, Culture & Communication

Et godt og gennemført teambuilding arrangement med gode udfordringer og sjove aktiviteter. Arrangementet var en rigtig god oplevelse i og med, at det afvigede meget fra vores dagligdag på kontoret.
På trods af mørke og kulde havde vi en rigtig hyggelig eftermiddag/aften på Vejle Havn.

- Charlotte Birk Ludvigsen

Vi havde en rigtig sjov og lærerig formiddag med TeamChallenge. Opgaverne var alsidige, så der var brug for den adrætte, den regne stærke, dem der var gode til puslespil, at kommunikere, ordleg, kreativitet og meget andet.
Vi brugte resten af dagen på at gå og diskutere, hvordan det enkelte hold havde løst opgaverne og grine ad hinandens kreativitet for at få opgaverne til at lykkes.

- Lone Schultz

Vi valgte TeamChallenge, da vi i forvejen havde et salgsmøde, hvor deltagerne var delt op i grupper og skulle rundt på forskellige poster. Den ene post skulle være teambuilding og her passede TeamChallenge rigtig godt ind, da de tilbyder små opgaver, som vi kunne tilpasse de enkelte grupper.
Opgaverne med TeamChallenge foregik udenfor, så deltagerne fik frisk luft, samtidig med at de løste opgaverne. Det var en rigtig god, udfordrende, tankevækkende og lærerig dag, der afsluttede med en fælles opgave for alle.
Efterfølgende kommentarer er kommet fra deltagerne:
* Svært at lege med legoklodser ;-) men god træning i kommunikation
* Synliggjorde vigtigheden af samarbejde
* Sjovt lærerigt og en god adspredelse - sjovt at det var på tid
* Rigtig sjov opgave og god måde at få teamwork ind på - spændende opgave

- Liff Behrendt