Teambuilding med ogaver der udløser iver og latter

80 læger & sygeplejersker fra Glostrup Hospital, Afd G brugte en dejlig sol rig sen-sommerdag på en firmatur med teambuilding i København. Det foregik i de dejlige omgivelser ved Ishøj Strandpark - deltagerne skulle konkurrere mod hinanden om at løse en række sjove & udfordrende samarbejde- & kommunikationsopgaver.


Glostrup Hospital (Afd. G) anbefaler TeamChallenge


Der været mange positive tilbagemeldinger fra temadagen. Op til selve dagen var der rigtig meget snak, flere var både spændte og bekymrede for, om de ville blive udsat for større udfordringer, end de synes de kunne klare.
Vi var ca. 100 mennesker og der var højt humør fra morgenstunden, og da alle var blevet opdelt i hold og iført de forskelligfarvede holdtrøjer, var der dyb koncentration og stort engagement hele vejen rundt.
De meget forskelligartede opgaver blev udført med stor iver og under rigtig meget latter. Herligt at være sammen med sine kolleger på en HELT anden måde. Opgaverne var udfordrende på hver deres måde, men alle kunne være med.
Det var en skøn dag, og vi følte os helt trygge, da vi oplevede at Copenhagen Teambuilding havde fuldstændig styr på det - TeamChallenge er et meget professionelt arrangement.

Rikke Steen Andersen
Glostrup Hospital (Afd. G)


Personaledagen foregik opdelt i 8 hold - og konkurrenceelementet, der bl.a. blev synliggjort af hold t-shirts i forskellige farve & pointtivning, bidrog tilat skabe gejst omkring arrangementet.

Deltagernes humør var højt og de 4 timer fløj afsted og blev afsluttet med medaljeoverrækelse til guld-, sølv-, & bronzevinderne.