Teambuilding med leg og alvor - en øjenåbner for anderledes samarbejdsformer

I starten af juni 2008 var en afdeling på 24 personer fra Odense Kommune på teambuilding i Vejle med TeamChallenge. Det foregik ved Spejderbakken Øvre, der ligger i Grejs i udkanten af Vejle. Det var en af årets varmeste dage og de smukke rammer var perfekte til en dejlig dag i det fri.


Odense Kommune anbefaler TeamChallenge


Samarbejde gør vi jo egentlig hver dag. De ofte meget komplekse opgaver som vi løser, kræver simpelthen at vi er gode til det. Men vi kan også blive endnu bedre.
Så TeamChallenge teambuilding med leg og alvor var en god øjenåbner til at snakke anderledes samarbejdsformer.
Det at forlade de trykke rammer i "akvariet" betyder, at vi er blevet inspireret til at afprøve nye veje.
Copenhagen Teambuilding var gode til at kridte banen op med nogle teambuildingøvelser og give bolden videre. Tak for en super dag!

Jonas Albert Wallin
Odense Kommune


Fantastisk vejr og godt humør

Da vores teambuilding instruktører ankom, var der allerede godt gang i festlighederne. De havde nemlig tyvstartet med en lille turnering i vikingespil ude på græsplænen.

Vejret var fantastisk, solen skinnede og det var meget varmt. Faktisk så varmt, at næsten ingen kunne holde ud til at have holdtrøjer på, og der blev fundet masse af kreative måder at gøre hold t-shirts synlige på uden rent faktisk at gå med den normalt.

Teambuilding i 4 hold

Deltagerne blev delt ind i 4 hold og alle deltog aktivt i dagens strabasser på trods af varmen og heldigvis havde vi medbragt forfriskninger, der kunne indtages undervejs.

I løbet af teambuilding arrangementets 4 timer nåede holdene at løse 8 opgaver og spændningen var stor, da dagens vinder skulle udråbes og medaljerne uddeles.

Klar til teori

Deltagerne var efter teambuilding forløbet i rigtig godt humør og klar til den lidt mere tørre & teoretiske del af deres personaleweekend.