Teambuilding med god stemning og godt sammenhold

Udendørs teambuilding i oktober giver altid mulighed for regn... og netop sådan var det da Map Danmark skulle holde deres firmaevent i København.

TeamChallenge var valgt som praktisk teambuilding indslag og på trods af det våde vejr så deltog alle medarbejdere med en rigtig god indstilling og masser af gå-på-mod - og de 4 timer fløj afsted.


Map Danmark anbefaler TeamChallenge


Vi havde et godt udendørs teambuilding arrangement med TeamChallenge. Vejret var ikke super, men der var god stemning og godt sammenhold.
Vi gennemgik nogle gode og varierede opgaver, så de ca. 4 timer gik lynhurtigt.
Stor ros til instruktørerne Niki og Henriette for styringen af slagets gang og den positive ånd.

Marianne Olsen
Map Danmark


Arrangementet blev afholdt i Ishøj, hvor de knap 40 deltagere opdelt i 6 hold konkurrerede i en venskabelig dyst om at løse 8 opgaver bedst & hurtigst. Vi havde afsat 4,5 time til forløbet - regnvejret var ekstra motiverende i forhold til at løse opgaverne bedst - for jo før de alle havde været igennem alle opgaverne, kunne de komme i tørvejr - for efter arrangementet stod den på velfortjent aftensmad.

Bestil tilbud på teambuilding


*
*
*
*Brug skemaet til at bestille et konkret tilbud - specifikt til jeres situation (sendes via e-mail) - det er selvfølgelig helt uforpligtende.


Du får mulighed for at tilføje flere oplysninger efter, at du har klikket på "bestil".


Du kan også hente vores vores katalog og se pris eksempler.