Teambuilding med erfaringer der kan overføres til hverdagen

Ønsket om et udendørs teambuilding arrangement med fokus på dels kollegarelationer - et lær-hinanden-bedre-at-kende-arrangement - og dels praktiske opgaver, hvor erfaringerne efterfølgende kunne inddrages af en proceskonsulent, førte den sjællandske daginstitution Bakketoppen til vorss arrangement TeamChallenge.


Daginstitutionen Bakketoppen anbefaler TeamChallenge


Daginstitutionen Bakketoppen havde en rigtig god dag ved Ishøj Strand i selskab med TeamChallege Teambuilding.
Niveauet var så alle kunne være med. Personalegruppen, med et aldersspænd fra 19 til 59, synes ikke at de blev kastet ud i grænseoverskridende aktiviteter.
Instruktøren var engageret og sober i sin tilbagemelding på gruppernes arbejde, men alligevel så det gav noget at arbejde videre med. Vi valgte at arbejde videre med de erfaringer vi fik på dagen, der let kunne overføres til vores arbejde med læring i forhold til vores udformning af institutionens læreplaner.
Rigtig godt og givende arrangement.

Jette Johansson, Leder
Daginstitutionen Bakketoppen


27 ansatte og 1 proceskonsulent, der overværede holdene løse opgaverne, deltog i arrangementet, der foregik i Storkøbenhavn - nærmere bestemt  i de dejlige omgivelser ved Ishøj Strandpark.

En praktisk kommunikationsopgave var afgørende for proceskonsulenten - det ønske blev opfyldt med CopyCat opgaven, hvor deltagerne skal instruerer hinanden i at bygge en figur med LEGO klodser.