Teambuilding med blanding af fysiske opgaver og hjerneøvelser

Før vinteren ramte Danmark havde Køreplanlægningen hos DSB et medarbejderkursus på Comwell Borupgaard i Snekkersten tæt på Helsingør i Nordsjælland.

90 deltagere fordelt på 9 hold skulle rystes sammen og til forskel fra langt de fleste af vores arrangementer ønskede DSB denne gang ikke, at der skulle gøres brug af et konkurrenceelement fordi det alt afgørende var, at deltagerne skulle møde så mange kolleger undervejs som muligt.


DSB (Køreplanlægningen) anbefaler TeamChallenge


Vi havde nogle dejlige timer på en dag, hvor vi brugte øvelserne i en lidt anden kontekst.
Evnen til at omstille sig mellem "hjerneøvelser" og fysiske opgaver giver godt, når gruppen er blandet af praktiske kolleger og kolleger med stillesiddende arbejde.
Vi havde valgt ikke at bruge konkurrencemomentet, hvorfor det selvfølgelig blev efterspurgt.

Arne Jensen
DSB (Køreplanlægningen)


Teambuilding forløbet blev derfor tilrettet dette ønske og tilrettelagt på den måde, at deltagerne mellem hver opgave rotterede således, at alle skiftede hold mellem opgaverne for, at de på den måde kom på et nyt hold med nye mennesker.

På grund af årstiden foregik det delvis indendørs og delvis udendørs - en succes vi har brugt en del gange i løbet af foråret 2010 på grund af den lange og kolde vinter.