Teambuilding i Vejle

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Vejle, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

Vi garanterer en sjov dag med lærerige og udfordrende opgaver og TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det.

Vi er nemlig ikke bundet til en bestemt by eller landsdel og laver teambuilding i hele landet, og her er Vejle selvfølgelig ingen undtagelse.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding i Vejle

Vejle er omgivet af skove, som kunne være oplagte at bruge til udendørs teambuilding. Desværre er Vejle Kommune meget lidt samarbejdsvillig i forhold til at udlåne kommunens skove til kommercielle arrangementer.

Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde er henvist til at lave udendørs arrangementer i Vejle området på private arealer - for eksempel på et hotel, et konferencecenter, en spejderhytte, på jeres eget areal eller et helt 4. sted.

Vi er som skrevet ikke bundet til et bestemt areal og kan lave teambuilding nærmest hvor som helst - blot vi kan få tilladelse til at være på det pågældende område.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbudLæs mere om TeamChallenge  

Inspiration til gode teambuilding lokaliteter omkring Vejle

Hvis I søger lidt inspiration til en god lokalitet kan vi nævne disse, hvor vi tidligere har lavet et arrangement:

  • Hotel Munkebjerg

Vejles nok mest kendte hotel, hvor også kasinoet af samme navn her hjemme. Ligger smukt i Munkebjergskoven med en fantastisk udsigt ud over Vejle Fjord. Rigtig hyggeligt sted med gode udendørs arealer til en perfekt ramme for udendørs teambuilding.

  • Hotel Haraldskær

Ligger i den smukke gamle herregård Haraldskær midt i Vejle Ådal. Her er utrolig god plads udendørs og man føler sig langt væk fra det moderne liv. Her er ro og virkelig flot natur med gode udendørs arealer.

  • Spejderbakken Øvre

Hyggelig spejderhytte omgivet af skov i dejlige omgivelser i Grejsdalen. Her er godt med udendørs plads og mulighed for overnatning og madlavning. Et god bud på en mere primitiv lokalitet.


Læs mere om TeamChallenge