Teambuilding i Odense

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Esbjerg, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.

Teambuilding i Odense kan vi lave der, hvor I ønsker, at arrangementet skal foregå. Uanset, hvor I er, så kommer vi til jer. Om I er på et hotel, et konferencecenter eller et helt 3. sted, er os ligemeget.

Og Odense og omegn er eftertragtet som destination for teambuilding. Den centrale placering midt i landet, gør det både nemt og hurtigt for de fleste at komme til Odense.

Vi er desuden ikke bundet til Odense. Vi laver teambuilding i hele landet, uanset om I er på det øvrige Fyn, Sjælland eller Jylland - eller en af landets mange øer.

 

Hvor i Odense kan TeamChallenge foregå?

Vi er som skrevet ikke bundet til en specifik lokalitet, så I bestemmer hvor arrangementet skal foregå. Vores eneste krav er, at vi kan komme dertil i bil og at vi kan få tilladelse til at være der.

Mange vælger, at afholde teambuilding arrangementet, der hvor de allerede er. Det kan være på et af de mange hoteller eller konferencecentre i Odense, hvor det kan foregå på stedet udendørs arealer - alternativt kan det foregå indendørs, hvis nu der ikke er egentlige udendørs arealer eller hvis vejret er dårligt.

Der er selvfølgelig også mange muligheder uden for Odense centrum, hvor der er mange små/mindre hoteller og kroer, som ikke kun ligger flot, men som også giver en lidt mere intim atmosfære - det afhænger helt af, hvad I søger og hvor mange I er.

Det kan også foregå på offentlige arealer, som for eksempel Fruens Bøge i Odense S - læs mere under billedet.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding i Fruens Bøge

Hvis I ønsker, at teambuilding arrangementet skal foregå udendørs, er en oplagt mulighed Odense Kommunes område kalder Fruen Bøge. 

Området ligger få kilometer fra motorvejsafkørsel 51 Odense S og er et skov- og naturområde grænsende op til Odense Å og Skovsøen, og der er gode parkeringsmuligheder.

Centralt i området ligger Engen, der er kæmpe stor græsplæne. Arrangementet vil oftest have udgangspunkt her og de forskellige opgaver vil så være placeret dels i skovarealet, dels stisystemet omkring Engen og Skovsøen.

Det er en rigtig lækker lokalitet, som kan benyttes til udendørs teambuilding i Odense - hvis I ikke har andre specifikke ønsker. 

Læs mere om teambuilding i Fruens Bøge her ->


Læs mere om TeamChallenge  


Udendørs teambuilding i Munke Mose

Odense er rig på offentlige grønne arealer, og en anden mulighed er at afholde teambuilding i Munke Mose, der ligger centralt midt i Odense.

Munke Mose er en park, der ligger op ad Odense Å og som har flere store søer. Det er et lækkert og flot område.

Parkeringsmulighederne er dog ikke så gode som ved Fruens Bøge, men det kan løses ved at I ankommer i bus, eller ved en rask gåtur fra de p-muligheder, der ligger 10-15 gang derfra.

 

Udendørs teambuilding i Eventyrhaven

Eventyrhaven i Odense er også en lækker lokalitet for et udendørs teambuilding arrangement. Parken ligger ikke ret langt fra Munke Mose og nærmest ved siden af H C Andersens barndomshjem, så et besøg her til kunne eventuelt kombineres med teambuilding arrangementet.

Ligesom ved Munke Mose er parkeringsforholdene ikke helt optimale, men en fælles bus eller en rask gåtur kan løse den udfordring.

 

Udendørs teambuilding i Kongens Have ved Odense Slot

Kongens Have i Odense er en flot og hyggelig park, der omkranser Odense Slot og som ligger lige ved Odense Banegård Center - så det er super nemt at komme dertil med offentlig transport. Og parkerings muligheder er gode da der er et p-hus lige om hjørnet.


Læs mere om TeamChallenge