Teambuilding i Kolding

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Kolding, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.

Derfor laver vi selvfølgelig også teambuilding i Kolding - og det er os lige meget hvor. Vi kan lave vores arrangement der, hvor I ønsker det, uanset om I er på et hotel, et konferencecenter, hos jer selv eller et helt 4. sted - og har I ingen specifikke ønsker, har vi en række forslag og muligheder for at benytte nogle offentlige arealer i Kolding (læs mere længere nede).

 

Hvor i Kolding kan teambuilding arrangementet foregå?

Kolding er rig på gode teambuilding lokaliteter. De mange hoteller og konferencecentre er oplagte, især hvis I ønsker, at arrangementet skal foregå i forbindelse med et kursus, hvor I alligevel er tjekket ind på et hotel eller konferencecenter. Så kommer vi til jeres lokalitet og laver arrangementet der. På den måde sparer i tid og skal ikke kører rundt i Kolding for at komme til os.

Hoteller og konferencecentre er normalt meget villige til at lægge udendørs arealer til arrangementer til sine kunder. Det giver nemlig både en ekstra dimension for kunden og skaber liv og aktivitet på stedet - og den glæde og begejstring et sådan arrangement giver deltagerne, smitter af på omgivelserne og dermed de øvrige gæster, som får lov at være "publikum" til et sjovt, udfordrende og lærerigt teambuilding forløb.

Er vejret dårlig er det normalt heller ikke noget problem at flytte arrangementet indendørs, da de fleste hotellet og konferencesteder har masser af fællesarealer, der kan benyttes. Er i mange deltagere kan det måske kræve at vi benytter nogle mødelokaler på stedet. Det afhænger dels af antal opgaver, antal hold og størrelsen på stedets fælles arealer. 

Er I ikke booket ind et sted, for eksempel hvis I er hjemmehørende i Kolding og gerne vil væk fra arbejdspladsens arealer, eller der slet ikke er mulighed for at være udendørs på arbejdspladsen,  er det  muligt at benytte offentlige arealer, læs mere om det efter billedet.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding i Stejlbjerganlægget

Stejlbjerganlægget er et utroligt dejligt naturområde, der ligger centralt i Kolding by - med direkte udsigt til Kolding Hus.

Hvis I ikke selv har et specifikt ønske til, hvor arrangementet skal foregå, vil vi foreslå Stejlbjerganlægget, fordi der både er træer (som en af vores opgaver kræver) og fordi der oftest ikke er så mange mennesker.

Læs mere om udendørs teambuilding i Stejlbjerganlægget ->

 

Udendørs teambuilding i Marielundskoven

Marielundskoven ligger centralt i Kolding, lige ved siden af Kolding Sygehus. Det er et dejligt skovområde med en stor sø med hyggelige stier og forskellige niveauer i stisystemet.

Skoven er super godt til udendørs teambuilding, der dog ikke særlig gode parkeringsforhold, men det kan en fælles bus til stedet løse.


Læs mere om TeamChallenge  


Teambuilding ved en Spejderhytte

En alternativ lokalitet for et teambuilding arrangement i Kolding er Koldingspejdernes klubhus.

Kolding spejderne er en del af Det Danske Spejderkorps og er hjemmehørende på Ålykkegade i Kolding. Klubhuset ligger lækkert omkranset af træer og boldbaner og et rigtig fint stisystem, hvor der er masser af plads til de forskellige opgaver.

 

... det kan også foregå hos jer

Vi kommer også gerne til jeres domicil/adressen. Uanset hvor i Kolding, eller landet for den sags skyld, kan vi lave arrangementet hos jer - er der ikke plads udendørs, kan vi sagtens lave det indendørs eller kombineret, hvor noget er ude og noget er inde.


Læs mere om TeamChallenge