Teambuilding i København

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i København, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.

Derfor laver vi selvfølgelig også teambuilding i København - vi kan endda lave arrangementet lige netop der, hvor I ønsker det, og det kan være udendørs, indendørs eller en kombination.

For i langt de fleste tilfælde kan arrangementet foregår der, hvor I er - om det er på et af Københavns mange hoteller eller konferencecentre, et udendørs areal, hos jer eller et helt 4. sted, er os lige meget. Vi kommer til jer uanset, hvor I er.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Ikke kun i København

Desuden er vi ikke bundet til København og laver selvfølgelig teambuilding i hele Hovedstadsområdet og omegnskommunerne. For vi er ikke fastlåst til et bestemt sted, og faktisk laver vi teambuilding i hele landet, så vi mener det når vi siger, at vi gerne kommer til jer - uanset, hvor I befinder jer.

 

Udendørs teambuilding i København

Hotel og konferencecentrene i København er desværre ikke rig på grønne udendørsarealer. Men derfor kan man sagtens lave teambuilding alligevel.

Selvfølgelig er det hyggeligere i grønne omgivelser, men hvis I nu i forbindelse med et kursus eller en konference har base på et Københavnsk Hotel eller konferencecenter, er det jo nemmest, at vi kommer til jer.

På den måde sparer I transporten og slipper for at spilde tiden på at sidde fast i en trafikprop i København - i stedet kan den sparede tid gå til et længere arrangement, en pause, et længere kursusforløb eller en kop kaffe med kage.

Selvom der ikke er store grønne græsplæner og høje flotte træer, kan vi sagtens lave et godt teambuilding arrangement alligevel.

Og I er jo, hvor I er - så det ser vi ikke som en begrænsning, blot en realitet, som vi skal tilpasse arrangementet til. Og det gør vi selvfølgelig gerne.

Vores udgangspunkt er, at det altid kan lade sig gøre at lave arrangementet dér, hvor I ønsker det.

 

Indendørs teambuilding i København

I den kolde og regnfyldte årstid kan det være en udfordring at kombinere et kursusforløb med udendørs teambuilding. For regner det eller er det meget koldt, kræver det måske tøjskifte og/eller et bad efter arrangementet for at få varmen inden et varmt måltid indtages.

For os er det ikke noget problem, vi kan sagtens lave teambuilding i et koldt og vådt København, men det er ikke sikkert, at I ønsker det - og derfor kan vi uden problemer lave TeamChallenge indendørs - det kan være på et hotel, et konferencecenter, hos jer eller et helt 4. sted.

Pladsbehovet er selvfølgelig afhængig af deltagerantallet og som udgangspunkt kan lokaler, gangarealer, hyggekroge/lobby bruges.

Da I opdeles i mindre hold, er der kun behov for ét sted, hvor vi alle kan være samlet.  For de enkelte hold løser opgaverne adskilt fra de andre hold, så vi skal blot bruge et sted til hvert hold.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbudLæs mere om TeamChallenge  


Udendørs teambuilding på Københavns offentlige arealer

København har mange lækre arealer til udendørs teambuilding. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at arealer tilhørende Københavns Kommune som udgangspunkt ikke er en realistisk mulighed.

Ikke fordi vi ikke vil være i de mange dejlige Københavnske parker, men fordi vilkårene for at låne disse er alt for økonomisk krævende, og vil ende med at fordoble prisen på vores arrangement.

Men ingen siger jo, at et udendørs teambuilding arrangement i København absolut skal være på et kommunalt areal.

En baggård, en gårdhave, en tagterrasse eller et andet åbent areal kan sagtens bruges. Pladsbehovet afhænger selvfølgelig af, hvor mange deltagere I er.

Men vi har lavet teambuilding på Nyhavn ved Hotel 71 Nyhavn - og der er virkelig ikke meget plads, så i langt de fleste tilfælde kan vi tilpasse forløbet til lokaliteten.

 

Udendørs teambuilding "lidt uden for" København

Hvis I ikke har specifikke ønsker til lokaliteten og ikke har noget imod at være lidt uden for København, kan arrangementet foregå ved Ishøj Strandpark, der ligger i smukke omgivelser ved Kunstmuseet Arken og ud til Køge Bugt.

Her er der masser af plads, toiletfaciliteter og så er det et helt igennem  lækkert sted, hvor I efter arrangementet sagtens kan blive i området og hygge, grille eller spise på et af Lystbådehavnens restauranter - disse ligger kun 10 minutters gang fra Strandparken.

Strandparken i Ishøj er et godt alternativt til en lokalitet i selve København, og vi har en aftale med Strandparken om, at vi gerne må lave arrangementer der.

Læs mere om teambuilding i Ishøj Strandpark ->

 

Udendørs teambuilding i de Københavnske Skove

I kommunerne omkring København ligger der en del statsskove. Skov- og naturstyrelsen administrere disse og langt de fleste steder er det muligt at få tilladelse til at lave teambuilding.

I skovene er der dog ingen toiletfaciliteter og Skov- og naturstyrelsen kræver et gebyr som beregnes med et grundgebyr + et beløb pr. deltager, pr. time, hvilket øger prisen på arrangementet.

Hvis I ønsker, at arrangementet skal foregå i en statsskov hjælper vi med ansøgning om tilladelse.

 

Udendørs teambuilding i Slotsparkerne i og omkring København

Det er som udgangspunkt desværre ikke muligt at benytte Slotsparkerne til teambuilding i København.

Det skyldes, at Slotsparkerne normal vis ikke udlånes til lukkede kommercielle arrangementer - det vil sige arrangementer, hvor en virksomhed eller offentlig arbejdsplads hyrer en ekstern partner til at lave et arrangement, som kun arbejdspladsens medarbejdere kan deltage i.

Det er rigtig ærgerligt for det ville være en fornøjelse at lave et arrangement i de smukke anlagte slotsparker omgivet af prægtige slotte.

Men der er mulige alternativer, hvis I ønsker at jeres teambuilding forløb skal foregå i majestætiske omgivelser, for der er en del slotte og herregårde, der nu er hotel, kursus- og konferencecentre.

For eksempel kan vi anbefale følgende, som dog ikke ligger i København, men dog tæt nok på til, at transporten ikke er særlig lang: Bernstorff Slot i Gentofte, Havreholm Slot i Hornbæk og Sørup Herregaard i Ringsted.


Læs mere om TeamChallenge