Teambuilding i Ishøj

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Ishøj, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.

Uanset, hvor I ønsker arrangementet skal foregå, kommer vi gerne til jer. For vi kan i langt de fleste tilfælde holde TeamChallenge der, hvor I ønsker det - om det er ved et hotel, vandrehjem, hos jer eller et helt 4. sted, er underordnet for os.

Desuden er vi ikke bundet til Ishøj eller et bestemt sted. Vi laver nemlig teambuilding i hele landet, så vi mener det når vi siger, at vi gerne kommer til jer - uanset, hvor I befinder jer.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding ved Ishøj Strandpark

Hvis I ikke har ønsker til lokaliteten, kan arrangementet foregå udendørs ved Ishøj Strandpark, der ligger i smukke omgivelser ved Arken og ud til Køge Bugt.

Kun 20 minutters kørsel fra København, og med nemme forbindelse med s-tog og bus er det en oplagt mulighed, hvis I gerne vil lidt væk fra de vante omgivelser.

Hvis I ønsker at starte eller slutte af med spisning kan vi anbefale restauranterne, der ligger på Ishøj Lystbådehavn - kun 5-10 minutters gang fra Strandparken.

Læs mere om teambuilding i Ishøj Strandpark ->


Teambuilding ved Danhostel Ishøj Vandrehjem

En anden oplagt god lokalitet for teambuilding i Ishøj er ved Danhostel Ishøj Vandrehjem.

Vandrehjemmet har nogle dejlige udendørs arealer og er vejret dårlig, kan arrangementet foregå indendørs eller kombineret inde og ude.Læs mere om TeamChallenge