Teambuilding i Horsens

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Horsens, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

Vi garanterer en sjov dag med lærerige og udfordrende opgaver, og TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det.

Vi er ikke bundet til en bestemt by eller landsdel og laver teambuilding i hele landet - det gælder selvfølgelig også Horsens.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding i Horsens

TeamChallenge kan altid laves udendørs lige præcis dér, hvor I ønsker det. Horsens er rig på hoteller og konferencecentre, som har lækre udendørs arealer, der er perfekte til teambuilding. For er I på et hotel, et konferencecenter eller et helt 3. sted, kan vi sagtens lave arrangementer dér. Så slipper I for at skal transportere jer og kan i stedet bruge tiden på noget lidt sjovere end transport.

Har I selv udendørs arealer til rådighed, kan vi også sagtens lave arrangementer hos jer. Vi er meget fleksible og laver som udgangspunkt altid gerne arrangementer, dér hvor I befinder jer - om det er hos jer selv, et hotel, en park eller en skov er os lige meget, bare vi kan få tilladelse til at være det pågældende sted.

 

Udendørs teambuilding i Bygholm Park i Horsens midtby

Centralt i Horsens ligger den smukke Bygholm Park, der med store grønne araler, sø og å er en helt perfekt ramme for et udendørs teambuilding arrangement.

Der er endda direkte adgang til parken fra Horsens banegård såvel som der er stor parkeringsplads ved selve parken. Dertil kommer, at Scandic har et hotel, der ligger med udgang til parken - her er altså alle muligheder.

Hvadenten I har brug for teambuilding og kursus faciliteter - med eller uden overnatning, teambuilding og frokost, blot selve teambuilding arrangementet eller en helt tredje kombination er alle muligheder åbne ved Bygholm Park.

Læs mere om udendørs teambuilding ->


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbudLæs mere om TeamChallenge  

Indendørs teambuilding i Horsens

Er vejret lidt trist, dårligt og vådt kan vi sagtens lave TeamChallenge  indendørs, bare der er plads til det på lokaliteten. Og det kan endda aftales op til nogle få timer før arrangementet starter.

På den måde er det muligt at have en nødplan i tilfælde af dårligt vejr. Vi kan dog også sagtens lave arrangementet udendørs i regn, slud og kulde - det er jer, der afgør om de skal være ude eller inde.

Læs mere om indendørs teambuilding ->

 

Inspiration til gode teambuilding lokaliteter omkring Horsens

Hvis I søger lidt inspiration til en god lokalitet i Horsens kan vi nævne disse, hvor vi tidligere har lavet et arrangement:

  • Scandic Bygholm Park

Ligger smukt ud til Bygholm Park, hvor der er nærmest uendelig plads. Den flotte hotelbygning komplimenter parken helt fantastisk og tilsammen giver det et helt unik stemning.

  • Hotel Opus

Nyt, flot og virkelig rummeligt hotel med god indendørs plads. Højt til loftet er her helt bogstaveligt ment og det giver et fantastisk lyst og varm indendørs klima. Udendørs kan den store parkeringsplads og det grønne areal bag hotellet bruges til teambuilding.


Læs mere om TeamChallenge