Teambuilding i Fredericia

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Fredericia, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

Vi garanterer en sjov dag med lærerige og udfordrende opgaver, og TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det.

Vi er ikke bundet til en bestemt by eller landsdel og laver teambuilding i hele landet - det gælder selvfølgelig også Fredericia.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding i Fredericia

Vi har lavet en del teambuilding i Fredericia igennem årene - alle er foregået på et kursussted, oftest et hotel eller et konferencecenter. Har disse udendørs arealer er det altid muligt at få lov at lave teambuilding dér, hvis altså I er booke ind på det pågældende sted. De skal blot informeres, og så er de ellers meget glade for at deres udendørs arealer benyttes - det er jo det, de er til for.

Der er rigtig mange lækre arealer i Fredericia, der er velegnet til udendørs teambuilding, så hvis I har et konkret ønske til et sted, så lad os se på det. Vi kan som udgangspunkt lave arrangementet præcis der, hvor I ønsker det - blot vi kan få tilladelse til at være det pågældende sted.

Er det et offentligt areal i eller omkring Fredericia, er det enten et kommunalt areal eller et statsareal. Der er forskellige regler for forskellige områder, typisk er det sådan, at man betaler et gebyr for at låne et areal. Vi skal nok undersøge reglerne for et givent areal.

Læs mere om udendørs teambuilding ->


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbudLæs mere om TeamChallenge  

Indendørs teambuilding i Fredericia

TeamChallenge arrangementet kan selvfølgelig også foregå indendørs, bare der er plads til det på lokaliteten. Og det kan altid aftales op til få timer før arrangement start således, at der er muligt at have en Plan B i tilfælde af dårligt vejr. Vi kan dog også sagtens lave arrangementet i regn, slud og kulde - det er jer, der afgør om de skal være ude eller inde.

Læs mere om indendørs teambuilding ->

 

Inspiration til gode teambuilding lokaliteter omkring Fredericia

Hvis I søger lidt inspiration til en god lokalitet i Fredericia kan vi nævne disse, hvor vi tidligere har lavet et arrangement:

  • Kryb i Ly Kro

Et rigtigt hyggeligt og charmerende sted. Intimt og historisk. Ikke så meget ude plads, men nok til, at vi altid har fået det til at fungere.

  • Trinity Hotel & Konference

Ligger smukt ned til Lillebælt. Her er masser af plads - både indendørs og udendørs. Trinity er virkelig stort, men samtidig rigtig hyggeligt med masser af hyggeligt udendørs hyggekroge, der er perfekte til at "gemme" teambuilding opgaver i.


Læs mere om TeamChallenge