Teambuilding i Esbjerg

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Esbjerg, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.

Vi laver teambuilding i hele landet og er ikke bundet til en speciel landsdel eller nogle specielle områder. TeamChallenge kan afholdes præcis, hvor I ønsker det - og her er Esbjerg selvfølgelig ingen undtagelse. Faktisk har vi i gennem tiden lavet et hav af arrangementer i Esbjerg og Esbjerg omegn.

Hvis I er på et hotel eller konferencecenter kan vi lave arrangementet dér. De fleste mødesteder har velegnede udendørs arealer, der kan danne ramme om arrangementet - og i tilfælde af dårligt vejr, kan vi flyttes arrangementet indendørs. Hvis I ønsker det, for arrangementet kan sagtens gennemføres udendørs, selvom vejret er kold, vådt eller begge dele.

Arrangementet kan også være hos jer på jeres adresse, eller på et offentligt areal.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding i Vognsbølparken

Hvis I ikke har specifikke ønsker til hvor i Esbjerg I gerne vil holde teambuilding aktiviteten, er Vognsbølparken et rigtig god bud.

Vognsbølparken er et stort naturområde, som egentlig minder lidt mere om et anlæg end en park. Det er et hyggeligt område og det er nemt at komme dertil. Området ligger nemlig midt i Esbjerg, lige over for Esbjerg Stadion og her har vi afholdt teambuilding rigtig mange gange.

Læs mere om udendørs teambuilding i Vognsbølparken ->


Læs mere om TeamChallenge  


Teambuilding ved Danhostel Esbjerg Vandrerhjem

Et af de andre steder vi har været rigtig mange gange er Danhostel Esbjerg Vandrerhjem - det ligger ved siden af Esbjerg Stadion og dermed også tæt på Vognsbølparken.

Vandrehjemmet har dejlige udendørs arealer, som er helt perfekte til teambuilding og fordelen ved at holde det her, er at der både kan indgå forplejning, nem adgang til toilet samt mulighed for at afholde egentlig kursusaktivitet før eller efter arrangementet.

Derudover kan forløbet eller dele af forløbet flyttes indendørs, hvis nu vejret er lidt på tværs.

Vi  kommer selvfølgelig gerne til jer uanset, hvilket mødested I eventuelt er booket ind på, Vandrehjemmet i Esbjerg er blot en af mange muligheder, som vi nævner fordi, vi har været der rigtig mange gange.


Læs mere om TeamChallenge