Teambuilding i Aarhus

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Aarhus, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det, og vi garanterer en god og sjov dag.

Vi laver derfor selvfølgelig også teambuilding i Aarhus og omegn, som i øvrigt er meget eftertragtet til teambuilding aktiviteter. For rigtig mange virksomheder afholder kurser og tilknyttede events i eller omkring Aarhus, og kobler derfor ofte teambuilding på.

Arrangementet kan foregå præcis der, hvor I ønsker det. Vi kommer til jer, uanset om I er på et hotel, et kursussted, et konferencecenter, hos jer selv eller et helt 5. sted.

For Aarhus er også hjemsted for rigtig mange virksomheder, der selv råder over lækre udendørs arealer og her kan vi sagtens lave arrangementet for jer.

Vi kan også sagtens lave arrangementet uden for Aarhus, hvis I ønsker det. Vi er ikke bundet til nogen bestemt lokalitet og laver teambuilding i hele landet, hvad enten det er i Jylland, på Fyn eller Sjælland - eller de mange mindre øer.

 

Udendørs teambuilding ved Marselisborg Lystbådehavn

Hvis I ønsker udendørs teambuilding i Aarhus og I ikke har specifikke ønsker til lokaliteten, kan arrangementet foregå ved Marselisborg Lystbådehavn. Det er et flot og hyggeligt område, perfekt til at danne rammerne for en god og sjov dag sammen.

Læs mere om Udendørs teambuilding ved Marselisborg Lystbådehavn ->


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Teambuilding ved Egå Marina - lidt nordøst for Aarhus

Lidt nordøst for Aarhus ligger Egå Maria og her har vi tidligere lavet teambuilding. Det er en rigtig hyggelig lystbådehavn med dejlige grønnearealer og selvfølgelig en herlig udsigt udover vandet. Perfekte rammer til et godt udendørsarrangement.

Hvis I ønsker, at afholde jeres teambuilding her, så klarer i kontakten til marinaen.

 

Udendørs teambuilding i Risskov ved Aarhus

Risskov er et lækkert skov areal, der ligger i det Nordøstlige Aarhus og det er meget velegnet til teambuilding. Desværre er det meget omstændigt - og ikke mindst dyrt, at få tilladelse til at lave teambuilding arrangementer dér.

Arealet er ejet af Aarhus Kommune og de forlanger, at event arrangører selv stiller med toiletvogne skaleret til antallet af deltagere. Dette på trods af, at der er offentlige toiletter i området.

Derudover skal der også afholdes udgifter til Aarhus Kommune for brug af arealet.

Det gør, at vi i langt de fleste tilfælde anbefaler at benytte et andet areal, da udgifterne til arealleje rundt regnet vil fordoble udgifterne til arrangementet.

 

Desværre ingen teambuilding i Mindeparken og Rådhusparken

Selvom Mindeparken med den fantastiske udsigt ud over Aarhus Bugt og det majestætiske Marselisborg Slot i baggrunden ville være helt perfekt til udendørs teambuilding, tillader Aarhus Kommune desværre ikke firmaarrangementer eller firmaevents i parken.

Det samme gælder den centralt beliggende  Rådhuspark - heller ikke her er der mulighed for kommercielle arrangementer.

Begge parker er ellers forståeligt nok efterspurgte som lokalitet, men vi må desværre skuffe.

 


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud
Inspiration til gode teambuilding lokaliteter omkring Aarhus

TeamChallenge kan foregår alle steder, vi har endnu ikke været udsat for en lokalitet, hvor vi ikke har kunne lavet arrangementet - forudsat selvfølgelig, at vi har kunne få tilladelse til at være det pågældende sted.

Hoteller og konferencecentre er meget brugte og her kan vi altid få lov at være, hvis I er booket ind det pågældende sted, blot skal vi selvfølgelig aftale med stedet, at vi er der.

I Aarhus omegn har vi for eksempel lavet teambuilding på disse lidt mere "specielle lokaliteter":

  • Restaurant Skovmøllen (Højbjerg)

Vores kunde havde booket et firmaarrangement hos Restaurant Skovmøllen, som ligger smukt omgivet af sø, å og skov. I den forbindelse afholdte vi teambuilding arrangementet omkring restauranten og de flotte og enorm hyggeligt omgivelser.

  • Navitas (Aarhus C)

Vores kunde havde lejet et mødelokale ved Navitas bygningen, der ligger i Aarhus C lige ved vandet. Arrangementet foregik rundt omkring Navitas bygningen, hvor der er masser af plads og flot udsigt. 

  • Lisbjerghytten (Lisbjerg)

Midt i skoven ved Lisbjerg ligger Spejderhytten Lisbjerghytten. Den havde vores kunde lejet til en hyggelig dag, aften og nat i kollegers selskab. Vi lavede teambuilding på spejdernes store areal og bruge måde græsplæne og skov.

  • Lynet Selskabs- og kursuscenter (Hinnerup)

Lynet er et lækkert kursussted - bjælkehytter og store græsplæner præger det hyggelige sted. Vores kunde havde lejet stedet og arrangementet så de kunne have både overnatning og teambuilding samme sted.

  • Friluftsgården (Beder)

Friluftsgården giver fornemmelsen af bondegårdsferie. Det er på landet, der er dyr, der er skov, der er sø - og så er der et lækkert stort grønt areal og virkelig hyggeligt. Vores kunde havde af 4 omgange lejet stedet, så en hele afdeling - forskudt for hinanden - kunne komme på en god firmatur med overnatning, og selvfølgelig god, lærerig og sjov teambuilding. Alle 4 gange stod vi for teambuilding-delen, som blev afholdt udendørs i det hyggelige omgivelser.