Teambuilding i Aalborg

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig teambuilding i Aalborg, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge et oplagt valg.

Vi garanterer en sjov dag med lærerige og udfordrende opgaver med et præg af leg, og TeamChallenge kan foregå hvor som helst og når som helst I ønsker det.

Vi er ikke bundet til en bestemt by eller landsdel og laver teambuilding i hele landet - det gælder selvfølgelig også Aalborg.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Udendørs teambuilding i Aalborg

Vi kan altid være udendørs, uanset hvordan vejret er. Der kan selvfølgelig være vejrlige situationer, hvor I hellere vil være indendørs, og det kan vi også sagtens klare.

Til et udendørs arrangement har vi blot brug for et areal, hvor vi kan og må være. Grønnearealer som græsplæner, parker, skov eller lignende er at foretrække fordi det giver en god mental oplevelse at være i naturen.

Flise, grus eller asfalt arealer kan også sagtens bruges. Det giver ikke helt den samme fornemmelse af frihed og natur, men for arrangementet og opgaverne betyder det ikke noget.

Aalborg er en stor møde- og konferenceby og har mange gode hoteller og konferencecentre, som har lækre udendørs arealer, der er perfekte til teambuilding.

For er I på et hotel, et konferencecenter eller et helt 3. sted, kan vi sagtens lave arrangementer dér. Så slipper I for at skal transportere jer og kan i stedet bruge tiden på noget lidt sjovere end transport.

Har I selv udendørs arealer til rådighed, kan vi også sagtens lave arrangementet hos jer. Vi er meget fleksible og laver som udgangspunkt altid gerne arrangementer, dér hvor I befinder jer - om det er hos jer selv, et hotel, en park eller en skov er os lige meget, bare vi kan få tilladelse til at være det pågældende sted.

Læs mere om udendørs teambuilding ->


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbudLæs mere om TeamChallenge  

Udendørs teambuilding i Aalborgs parker

Aalborg har mange parker og offentlige grønne arealer, der er velegnet til udendørs teambuilding arrangementer.

Tilladelse til at låne en park skal søges fra gang til gang, men det vil ofte ikke være et problem, med mindre selvfølgelig, der er andre arrangementer i den pågældende park.

Nogle af de parker vi tidligere har lavet teambuilding i og som vi varmt anbefaler er:

  • Mulighedernes Park

Stor åben park med store grønne arealer og stisystemer. Her er masser af plads og belysning, så det selv i den mørke tid er et velegnet sted til udendørs aktiviteter. Parken ligger i sydvest Aalborg.

  • Mølleparken

Bag Aalborg Zoo ligger Mølleparken, der er et stort anlæg, som med sine åbne græsplæner og en flot udsigt ud over Aalborg, er helt perfekt til udendørs teambuilding.

  • Kildeparken

Kilden, som også kaldes, er Aalborgs kendte koncert- og underholdningspark. Men den er også velegnet til udendørs aktiviteter og i modsætning til de mere åbne parker nævnt ovenfor er Kildeparken mere lukket på grund af de mange høje og flotte træer.

 

Indendørs teambuilding i Aalborg

Hvis vejret er gråt og vådt kan vi sagtens lave TeamChallenge  indendørs - der skal bare være plads til det på lokaliteten. Og det kan endda aftales op til nogle få timer før arrangementet starter.

Derfor er det muligt at have en nødplan i tilfælde af dårligt vejr. Vi kan dog også sagtens lave arrangementet udendørs i regn, slud og kulde - det er jer, der afgør om de skal være ude eller inde.

Læs mere om indendørs teambuilding ->

 

Inspiration til gode teambuilding lokaliteter omkring Aalborg

Hvis I søger lidt inspiration til en god lokalitet i Aalborg og omegn kan vi nævne disse, hvor vi tidligere har lavet et arrangement:

  • Dronninglund Slot

Lidt uden for Aalborg ligger Dronninglund Slot. Et helt unikt smukt og hyggeligt sted, der med det flotte slot og de dejligt grønne arealer, danner en helt perfekt ramme om et udendørs teambuilding arrangement.

  • Boldbanerne v/ Aalborg Seniorsport

Her er masser af plads og samtidig ligger det centralt og roligt. 


Læs mere om TeamChallenge