Teambuilding hvor alle på tværs af afdelinger og faggrupper kan være samlet

Region Midtjyllands Tale & Høre Institut havde personaledag i slutningen af juni 2010.

Omkring 100 medarbejdere fra hele regionen var samlet i Risskov ved Århus - og alle skulle selvfølgelig kunne deltage i den sociale aktivitet; og derfor blev vores teambuilding arrangement TeamChallenge valgt.


Region Midtjylland (Tale & høre Instituttet) anbefaler TeamChallenge


Tale & Høre Instituttet er en større institution under Region Midtjylland. Det betyder, at vores 135 medarbejderes arbejdssted er spredt på mange forskellige adresser rundt om i regionen.
Vi har derfor af og til behov for at kunne samle alle medarbejdere på tværs af afdelinger, geografi og faggrupper, og til dette viste TeamChallenge sig at være særdeles velegnet.
Her var grupperne godt blandet, og udfordringerne tilpasset således, at alle kunne være med, og alle var aktivt deltagende. Det blev et par meget underholdende og gode timer, som blev styret godt igennem af Niki.
Som HR medarbejder er det ofte mig, der arrangerer diverse forløb for medarbejderne og jeg har derfor sjældent mulighed for at deltage aktivt med de øvrige medarbejdere. Det kunne jeg denne gang, hvilket jeg nød i fulde drag.
Der er desuden kommet utroligt mange spontane tilbagemeldinger fra medarbejderne om at de synes de har fået meget ud af dagen!!

Tine Bay
Region Midtjylland (Tale & høre Instituttet)


I løbet af 2 timer kom alle deltagerne, som var fordelt på 9 hold, igennem ialt 4 opgaver med forskelligt fokus således, at alle kunne bidrage.

Der var tempo på... for selvom formålet var af social karakter - nemlig at ryste personalet bedre sammen - var der konkurrence imellem holdene, hvilket gav stor gejst omkring opgaverne.

Vi sluttede af med medaljer til vinderholdet og 2. & 3. pladsen.