Teambuilding der giver snak og grin efter ukendte udfordringer

Det smukke sydfynske gods Tøystrup Gods og de fantastiske omgivelser omkring godset var rammerne for et teambuilding arrangement på fyn.

Hjertekirurgisk afd. T fra Odense Universitetshospital skulle på kursus og havde brug for en aktiv start på dagen med et udendørs arrangement før de skulle ind og sidde ned.


Odense Universitetshospital (Hjertekirurgisk afd. T) anbefaler TeamChallenge


Jeg har på mit kontor indrammet et ordsprog, der lyder: "Teams der ror samme vej, vinder oftere (citat Arne Nielsson)".
Jeg er i den heldige situation, at jeg har et personale, der virkelig forstår at arbejde sammen i dagligdagen om de planlagte opgaver, der skal udføres.
Under teambuilding med TeamChallenge fik jeg også vished for, at mit personale er i stand til at "ro samme vej", når helt ukendte udfordringer kræver det, og mere kan man næsten ikke ønske sig som chef.
I øvrigt har der efterfølgende været snak og grinen i personalestuen når teambuildingdagens øvelser blev genopfrisket - ikke mindst Papparazzi-opgaven.
En god dag, hvor alle blev rystet lidt mere sammen.

Bibi Andersen, Sekretariatschef
Odense Universitetshospital (Hjertekirurgisk afd. T)


Teambuilding udendørs i efterårsvejret

Teambuilding arrangementet startede kl. 8.30 og skulle foregå udendørs. Vejret var trist og mørkt, men det hold tørvejr, hvilket vi nok bare måtte være glade for siden det nu var starten af november.

Teambuilding med godt humør

De 14 deltagere var inddelt i 3 hold og skulle i løbet af 4 timer igennem 8 forskellige teambuilding opgaver.

Alle gik til den med iver og på trods af det lidt kølige vejr, var humøret højt og gejsten stor.

... og så ind i varmen efter 4 timers teambuilding

Da vinderen var udråbt stormede de ind i varmen til en dejlig frokost og en lang dag på "skolebænken". Men nu var de også blevet bevæget og fået frisk luft nok for den dag.