[ ... ... ]

Navigation

Her er du:


   Hvad er TeamChallenge (forside)
   Slus nyansat ind i fællesskabet

Slus nyansat ind i fællesskabet

Ryst personalet sammen med teambuilding

Når der kommer nyt personale i virksomheden er teambuilding meget vigtigt til at ryste de nyankomne kollegaer sammen med de eksisterende og dermed få de nye kolleger sluset effektivt ind i arbejdsmiljøet.
Teambuilding med nyt personale

Arbejder du i en virksomhed, hvor I tager nye elever ind hvert år eller løbende udvider / udskifter personalet, så ved du, at det er vigtigt at de nye bliver ”optaget” hurigt og gnidningsfrit i organisationen

En genvej er helt klart de gode personlige relationer til kolleger og det er netop dét, opgaverne i TeamChallenge er så stærkt et redskab til at arbejde med. I kommer til at løse sjove opgaver, som alle kan være med til, og som på en god måde får rystet både det gamle og det nye personale sammen.

Teambuilding med TeamChallenge får tit ros for at være god til at skabe nogle fælles referencer efterfølgende – der er mange ting at henvise til bagefter, og derfor kan man let ’bryde isen’ med kollegerne fordi man kan grine lidt af, da den og den person lavede noget sjovt med den og den opgave i TeamChallenge!