[ ... ... ]

Navigation

Her er du:


   Hvad er TeamChallenge (forside)
   Slå værdier og mål fast via teambuilding

Slå værdier og mål fast via teambuilding

Teambuilding er et godt værktøj til at slå virksomhedens værdier fast med

Med TeamChallenge får du en kærkommen lejlighed til at indarbejde og slå nye værdier og mål fast på en hurtig og effektiv måde. Flere af opgaverne kan varieres ud fra din virksomheds værdier, så deltagerne helt naturligt kommer igennem jeres mål og værdier.

TeamChallenge er derfor perfekt som praktisk del af et kick-off arrangement, hvor virksomhedens værdier skal slåes fast.
Værdier forankres via teambuilding

Med TeamChallenge får du en rigtig god mulighed for at lade personalet gennemarbejde jeres værdier. Mange af opgaverne handler om klassiske ting som kreativitet, kommunikation osv., men mange af dem handler også om værdier.

Disse værdi-baserede opgaver, kan vi variere i forhold til jeres værdier – f.eks. har vi opgaver, der handler om ærlighed i kundeforhold, ærlighed i kollegiale forhold, ærlighed i ledelse og det kan så varieres og beskrives så det passer ind i jeres kontekst.

Det betyder, at TeamChallenge kan blive en nærmest skræddersyet teambuilding for jer, hvor alle kommer til at arbejde med jeres værdier og dermed får dem repeteret og gennemarbejdet på en sjov og uhøjtidelig måde.


Implementering af værdier... på en sjov og legende måde...

Det kan være svært at få et håndgribeligt syn på arbejdspladsens værdier, som ofte er meget "pæne" lidt abstrakte ord. Men arbejdspladsens værdier er vigtige, og det er vigtigt, at personalet får dem ind under huden - og det er netop, hvad vores teambuilding workshop kan gøre; endda på en sjov, legende & uhøjtidelig måde.

Implementering af værdierne i dagligdagen kræver, at medarbejderne "lever" værdierne, og for at kunne det skal de forstå værdierne, og hvad de betyder for den pågældende medarbejders arbejde - kun på den måde kan værdierne blive implementeret i dagligdagen.

I workshop forløbet arbejder personalet med værdierne på forskellige måder, der alle har til formål at "trække værdierne ned i øjenhøjde", og dermed få medarbejderne til at anskue værdierne ud fra deres konkrete arbejde. Værdierne kobles op på almindelig teambuilding aspekter som samarbejde, kommunikation & holdfølelse, der også er væsentlige elementer i forløbet.