Sjov & lærerig teambuilding med opgaver, der kræver kreativ problemløsning

Teambuilding er ikke noget man kan købe sig til med et kort kursus - det handler om at skabe en motivation og kommunikation i en virksomhed, som personalet kan få glæde af på arbejdspladsen.

Hos Copenhagen Teambuilding arbejder vi med teambuilding ved at stille medarbejdere udfordringer, der kræver kreativ problemløsning. Derved kan Copenhagen Teambuilding støtte jeres daglige teamopfattelse og samarbejde.
Teambuilding skal være sjovt!

Teambuilding via opgaver er således en stor del af indholdet på en dag med Copenhagen Teambuilding. Udover teambuilding vil der desuden også være en god portion godt humør, sjove oplevelser samt medaljer til vinderholdet, så konkurrencelementet holdes vedlige.

Rent praktisk deles I op i hold i forløbet TeamChallenge. Hvert hold skal løse de samme opgaver efter tur. Opgaverne har fokus på samarbejde & kommunikation, og de opfylder alle vores vigtigste krav: At alle skal kunne deltage. Derudover ligger vi vægt på, at det skal være sjovt og underholdende, da vi mener, at mennesker motiveres bedst af leg og sjove oplevelser.