Sjov og lærerig teambuilding med alsidige opgaver

På en dejlig solskinsdag var Uni-C på teambuilding i København. Det skete i forbindelse med en personaledag, hvor vi stod for et praktisk teambuilding forløb på 4 timer med start klokken 10.00.

De 28 deltagere var på forhånd blevet opdelt i 4 hold. I disse hold skulle deltagerne igennem et spændende forløb med fokus på samarbejde & kommunikation indbyrdes i holdene samt konkurrence mellem holdene.


Uni-C anbefaler TeamChallenge


Vi havde en rigtig sjov og lærerig formiddag med TeamChallenge. Opgaverne var alsidige, så der var brug for den adrætte, den regne stærke, dem der var gode til puslespil, at kommunikere, ordleg, kreativitet og meget andet.
Vi brugte resten af dagen på at gå og diskutere, hvordan det enkelte hold havde løst opgaverne og grine ad hinandens kreativitet for at få opgaverne til at lykkes.

Lone Schultz
Uni-C


Det blev et tempofyldt forløb med ialt 8 opgaver, der udover samarbejde & kommunikation fokuserede på egenskaber som overblik, praktisk sans, koordination, kreativitet, matematisk sans & tillid - det hele med et præg af leg som et ekstra krydderi.

Deltagerne var glade & fulde af energi og det var en god, sjov & lærerig oplevelse for dem.