Som ny chef kan du lære dine medarbejdere at kende med teambuilding

Når der kommer ny chef eller leder, er teambuilding en god kick start! Man bliver lige rystet godt sammen og får en ny frisk start, som den nye chef så kan bygge videre på - og en aktivitetsdag med teambuilding, såsom TeamChallenge, kan være en rigtig god icebreaker og en ’streg i sandet’ når en afdeling skal starte på ny med en ny chef.
Ny leder indsættes med teambuilding

Vi kender alle situationen med at skulle have en ny chef. Der kommer en ny person ind, som skal lære personalet at kende – og modsat.

Der er mange ”jamen vi plejer at gøre sådan her!” som skal kombineres med den nye chefs ideer til ”jamen vi burde faktisk gøre sådan her!”.

En oplagt måde at komme godt i gang er naturligvis at tage på teambuilding – ikke kun for personalets skyld, men lige så meget for chefens skyld. TeamChallenge er ikke så alvorlig og hård, som mange andre typer teambuilding, så det er en let og sjov måde at ryste personalet og den nye chef godt sammen på!

 

Den nye chef kan også bruge teambuilding til at få et godt indtryk af personalet – hvem svinger godt sammen, hvem kan byde ind med hvilke færdigheder, og hvem går frisk til nye typer opgaver!

Teambuilding med TeamChallenge ryster ikke blot personalet og den nye leder godt sammen - det giver også chefen en god mulighed for at lære personalet hurtigt at kende på en sjov og uforpligtende måde!