[ ... ... ]

Navigation

Her er du:


   Hvad er TeamChallenge (forside)
   Kick off jeres projekt med praktisk teambuilding

Kick off jeres projekt med praktisk teambuilding

Kom godt i gang med jeres projektstart/nye fokus - brug teambuilding som kick off

Ved at benytte teambuilding som den praktiske del af et kick off arrangement i forbindelse med projekt-opstart eller et nyt fokus knyttes gruppen tættere sammen, hvilket gør kommunikationen i hele fasen mere effektiv - og ved at benytte lige netop TeamChallenge kommer I igang på en sjov, lærerig, udfordrende og uhøjtidelig måde!
Kickstart projektet eller det nye fokus med et kick off arrangement!

Hvis du skal kickstarte et projekt eller et nyt fokus, er det altid godt at rive folk ud af den normale trummerum - og det er TeamChallenge perfekt til!

Teambuilding er en god kick start til nye projekter & nye fokus områder, og er perfekt som den praktiske del af et kick off arrangement!

Alene det, at man lige kommer lidt væk fra skrivebordet, rykker folk ud af deres hverdag og prøver nogle helt nye indgangsvinkler til problemløsning, giver en frisk start.

Hertil kommer, at TeamChallenge er et socialt arrangement, der handler om at ryste folk sammen - og dét er vigtig til et kick off arrangement. Især fordi mange måske ikke rigtig kender hinanden og dem der gør, har måske også bruge for at få en anden indgangsvinkel til kollegerne.

Ved at benytte TeamChallenge i forbindelse med kick off på et nyt projekt eller et nyt fokus område får I det udbytte, at deltagere kommer til at lære hinanden at kende på en ny måde, får sat nogle nye & mere uformelle ansigter på kollegerne, og det er en perfekt indgangsvinkel når der står nye opgaver på programmet hjemme i virksomheden!