Indendørs teambuilding

Ønsker I sjov, uhøjtidelig, udfordrende og lærerig indendørs teambuilding, hvor alle skal kunne deltage? Så er TeamChallenge oplagt. For vores opgaver kan sagtens laves indendørs, så I også kan få glæde af teambuilding i årets kolde og regnfyldte måneder.

For indendørs teambuilding har unægtelig den fordel, at arrangementet ikke er afhængig af vejret. Det er selvfølgeligt dejligt at være i naturen, men hvis behovet for teambuilding nu netop er til stede i den ikke-udendørs-venlige-årstid, skal vejret jo ikke diktere om I vælger et arrangement eller udskyder det til senere - for I skal selvfølgelig have jeres teambuilding, når det er aktuelt for jer.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


TeamChallenge er velegnet til at blive afholde indendørs

Et indendørs arrangementet kan endda nemt kombineres med udendørs opgaver således, at nogle af opgaver foregår udendørs selvom hovedparten er fokuseret på et indendørs område.

På den måde får I det bedste fra 2 verdener - hvis I nu gerne vil lidt ude, men synes det enten er for koldt eller vådt til at være uden hele tiden. Det hele afhænger selvfølgelig af vejret og lokaliteten.

Hvis arrangementet afholdes et sted, hvor der både er indendørs og udendørs faciliteter, kan vi sagtens aftale og planlægge ud fra, at vi er udendørs. Hvis vejret så viser sig ikke at være så godt, kan vi helt op til på selve dagen flytte arrangementet indendørs. Det kræver selvfølgelig, at det er aftalt med det pågældende mødested, at vi kan være indendørs, men for os, er det ikke noget problem. Vi er vant til, at ændringer kan opstå meget pludselige og få timer før arrangementsstart.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud Hvor kan det foregå

Indendørs teambuilding med samme udbytte

Når TeamChallenge afholdes indendørs får I selvfølgelig den samme gode oplevelse af teambuilding arrangementet - vi benytter de samme opgaver og selve setup'et omkring arrangementet er det det samme.

Den eneste forskel er, at når vi er udendørs er opgaverne placeret rundt i det område arrangementet afholdes i, og I skal så finde opgaverne via et landkort. Det kan vi selvfølgelig ikke indendørs. Her vil holdene i stedet få opgaverne og tilhørende materialer udleveret af instruktøren og bliver så henvist til et lokale, et gangareal, et "hyggehjørne", eller hvad der nu er det pågældende sted.

 

Til indendørs teambuilding har vi brug for...

Vi kan holde TeamChallenge indendørs på jeres eksisterende lokalitet, et kursuscenter eller et hotel - eller et helt 4. sted. Vi skal blot bruge nogle forskellige rum eller gangarealer til at placere opgaverne i.

Er der et udendørsområde vi kan benytte, kan 1-2 af opgaverne placeres ude således, at I stadig for frisk luft - det er især en meget benyttet mulighed når vejret er koldt uden, at det regner. Det er selvfølgelig noget I bestemmer og det kan også besluttes på selve dagen, da vejret jo er meget svært at forudse.


 Hvor kan det foregå