TeamChallenge foregår sådan, at I opdelt i hold løser en række opgaver, og via et pointsystem dyster de enkelte hold mod hinanden om at løse opgaverne bedst og hurtigst.

De hold, der bliver først færdige, får mulighed for at score lidt ekstra point via afslappede ekstraopgaver.

Arrangementet indeholder således en gejst skabende konkurrence, der medvirker til at styrke holdfølelsen på de enkelte hold og bidrager dermed til teambuilding-oplevelsen.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Instruktøren befinder sig et centralt sted – basen, hvorfra slagets gang styres.

Det vil sige, at I fra basen sendes af sted på de enkelte opgaver, og hver gang I har løst en opgave, vender I tilbage til basen for pointgivning og for igen at blive sendt af sted på en opgave.

I cirkulerer derfor mellem opgaverne og basen, og da hver opgave maksimalt tager 30 minutter, er alle hold regelmæssigt tilbage ved basen.

Det er helt op til det enkelte hold at afgøre om I vil gå eller løbe - uanset jeres tempo kan I nå at løse opgaverne indenfor den afsatte tid.

Opgaverne er ubemandede, det vil sige, at de enkelte hold ikke har en instruktør til at "ånde dem i nakken" når de løser opgaverne.

Det er nemlig vores erfaring, at det fungerer bedst på den måde - kreativiteten fungerer bedst når man ikke føler sig overvåget.

Derfor består opgaverne af en opgave-beskrivelse samt tilhørende udstyr – og opgaverne har indbygget dokumentation, der afleveres ved basen således, at instruktøren kan vurdere opgaven.

Vi slutter af i en uformel tone

Det forgår med offentliggørelse af stillingen og uddeling af medaljer og så kigger vi lidt på, hvordan opgaverne er gået for de enkelte hold.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud