Teambuilding med (næsten) alt inkluderet

- vi sørger nemlig for alt planlægning og afvikling af arrangementet

Det sker selvfølgelig ud fra de ønsker I har til arrangementet, men vi gør en dyd ud af, at I ikke skal bruge tid på at planlægge afviklingen eller logistikken - det er vores opgave og på selve dagen skal I blot møde op som aftalt.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Vi sørger også for

Udover planlægning og afvikling af selve teambuilding forløbet sørger vi også for lanyards i holdfarver til alle deltagerne, så det tydeligt markeres, hvem der er på hvilket hold. Det medvirker også til at synliggøre konkurrenceelementet.

 

Tilkøbsmuligheder

Teambuilding arrangementet kan krydres med følgende tilkøbsmuligheder:

  • Medaljer
    Guld, sølv og bronze medaljer til alle deltagere på holdene, der får henholdsvis 1., 2. og 3. pladsen. Medaljerne er til evigt eje og dermed en sjov souvenir, der altid giver meget snak efterfølgende.
  • T-shirts i holdfarver
    Alle deltagere får til evigt eje en TeamChallenge t-shirts i holdfarve, som bruges i stedet for lanyards.

 

Sprog

I bestemmer, hvilket af følgende to sprog arrangementet skal afholdes på - der er ingen prisforskel, I vælger blot det sprog, der passer jer:

  • Dansk
  • Engelsk

 

Hvad skal I sørge for?

Selvom vi klarer alle aspekter af planlægning og afvikling af arrangementet er der stadig lidt I skal sørge for:


Det er vigtigt, at deltagerne er orienteret om, at vi skal være udendørs, og at de derfor ved, at de skal være iklædt praktisk udendørs tøj tilpasset årstiden.
I skal inden vi starter have opdelt holdene. Hvor mange hold aftaler vi selvfølgelig inden start. Der kan være situationer, hvor opdelingen sker som en del af opstarten af selve arrangementet. Det skal vi blot aftale, fordi den tid det tager skal indkalkuleres i forløbet.
Som udgangspunkt er det jer, der sørger for stedet, hvor arrangementet afholdes. Med mindre det er på et offentligt areal, så klarer vi aftalen med den pågældende myndighed.

Men er det på en hotel, et konferencecenter eller et andet område, hvor I er booket ind, er det som udgangspunkt jer, der skal sikre, at vi har lov til at holde arrangementet der.

Det vil normalt ikke være et problem, de fleste steder vil blot gerne orienteres om det, og vi hjælper gerne, hvis I ønsker det.

Vi giver også gerne inspiration til steder, hvor det kan foregå.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud