Humoristisk og social oplevelse med naturligt ønske om at gennemføre

Det århusianske rengøringsfirma Kongsvang Rengøringsservice skulle på en firmaudflugt, som de ønskede skulle starte med noget udendørs teambuilding, som alle uanset alder kunne deltage i - og det skulle være sjovt, udfordrende & lærerigt. Ønsker, der passede perfekt til TeamChallenge.


Kongsvang Rengøringsservice anbefaler TeamChallenge


En enestående, humoristisk og social oplevelse hvor ALLE kan deltage uanset alder, vægt og fysisk tilstand .
Gennem en hel dags strabadser lærer man at hygge sig, samarbejde og ikke mindst at respektere sine kolleger og deres individuelle værdier.
Til at starte med er ens mål at vinde, dette bliver dog hurtigt erstattet af et naturligt ønske om at gennemføre og have det sjovt.
Vi i Kongsvang kan varmt anbefale TeamChallenge til alle der vil have en sjov oplevelse i firmaet.

Pia Sejr
Kongsvang Rengøringsservice


Vi startede klokken 10 med holdopdeling & gennemgang af forløbet og forklaring af konkurrencedelen så alle var med på, hvordan det hele skulle foregå. Herefter var den 25 mand store personalegruppe klar til start - og de 5 hold gik i gang med den første opgave; og det gik hurtigt for sig. Gejsten & iveren for at klare opgaverne bedst & hurtigst var meget stor og der var ingen tvivl om, at de var både godt underholdt og havde det sjovt - det afslørede de mange høje grin.