Gennemført teambuilding arrangement med gode udfordringer og sjove aktiviteter

D. 21. november samledes lidt over 20 mennesker fra Thyregod Bygningsindustri til et TeamChallenge arrangement, der var en optakt til deres julefrokost og som foregik på Vejle Havn.

Allerede inden teambuilding arrangementet startede var temperaturen hastigt på vej mod den forkerte side af frysepunktet, men deltagerne var tændte og ivrige efter at komme igang.


Thyregod Bygningsindustri anbefaler TeamChallenge


Et godt og gennemført teambuilding arrangement med gode udfordringer og sjove aktiviteter. Arrangementet var en rigtig god oplevelse i og med, at det afvigede meget fra vores dagligdag på kontoret.
På trods af mørke og kulde havde vi en rigtig hyggelig eftermiddag/aften på Vejle Havn.

Charlotte Birk Ludvigsen
Thyregod Bygningsindustri


Det hjælper at bevæge sig

Deltagerne skulle igennem 4 teambuilding opgaver, og selvom de undervejs frøs med anstand, klarede de opgaverne med bravour. De løb oftere end de gik, bare for at holde varmen, og det virkede.

Kulde og mørke er glimrende motivatorer

Kulden og det tiltagende mørke havde vidt forskellig indvirkning på de enkelte hold. Nogle hold havde det svært med de lave temperaturer, mens andre hold brugte forholdene som en yderligere motivation, der fik dem til at arbejde kanon godt sammen, og virkelig kommunikere med hinanden for at blive færdige og komme videre til næste opgave. Det var også de hold, der til sidst løb med medaljerne.

Aaah ... den varme stue

På trods af vejret var det en flok glade mennesker der til sidst samledes omkring Basen for at høre resultatet. Og for at få lidt sukker. Vores medbragte forråd af bl.a. kiks og rosiner blev vel modtaget. Det er dog sikkert, at deltagerne til slut også var glade for at kunne sætte sig ind i deres biler og køre videre til næste punkt på programmet ... en god middag, i et varmt lokale. De havde i hvert fald fortjent den.