| [ ... ... ]

Navigation

Her er du:


   Hvad er TeamChallenge (forside)
   Firmaudflugt med sjov teambuilding

Firmaudflugt med sjov teambuilding

Firmaudflugt med TeamChallenge er sjov teambuilding for alle

Firmaudflugter, der byder på sjove udfordringer og styrker samarbejdet er in! Teambuilding som alle kan være med, er blevet super populært på firmaudflugter, så kig lidt nærmere på TeamChallenge - vi lover gode firmaudflugter til alle i firmaet.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbud


Firmaudflugter med fut i

En firmaudflugt med TeamChallenge vil også resultere i, at I får sat nogle andre ansigter på kollegerne - og det er som regel en rigtig givtig ting og noget, der er rigtig svært at gøre i hverdagen, hvor man er fastlåst i sin rolle.

En god firmaudflugt - som TeamChallenge eventet - stiller jer overfor nogle nye & anderledes udfordringer, end dem I har i hverdagen. Det tvinger jer til at tænke anderledes & kreativt - og det viser ofte sider af os, som vi ikke får vist på arbejdspladsen.

Så en firmaudflugt kan altså give jer rigtig meget: en sjov og udfordrende oplevelse samt et bedre kendskab til jeres kolleger og derigennem et bedre sammenhold.

... nu man tænker over det; så er der vel ingen grund til ikke at benytte TeamChallenge til jeres firmaudflugt.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud

Bestil tilbudLæs mere om TeamChallenge  


Vores firmaudflugter fungerer ganske enkelt fremragende!

I bliver alle sammen inddelt i hold, og holdvis bliver I udfordret med en række forskellige teambuilding opgaver, der fokuserer på samarbejde og kommunikation - og det endda samtidig med, at det er sjovt! Og alle kan deltage!

Det er vores primære mål, at deltagerne på vores firmaudflugter har en sjov og underholdende dag ved hjælp af udfordringer, der som alle - i modsætning til den form for teambuilding, der var meget fremme i 80’erne og 90’erne, hvor ekstreme fysiske og grænseoverskridende aktiviteter var fremherskende - kan deltage i og som har fokus på kreativitet, samarbejde og kommunikation.


Læs mere om TeamChallenge